Få vores nyheder på mail

Mobil udskriving hurtigt og nemt via NFC

Pressemeddelelse   •   Aug 27, 2014 09:00 CEST

Samsung lancerer nye farvelaserprintere og multifunktionsprintere til små og mellemstore virksomheder


København, 27. august, 2014 – Ja, det lyder praktisk at udskrive direkte fra din smartphone eller tablet. Med Samsungs to nye A4-printere er det muligt. De understøtter nemlig NFC* hvilket betyder, at du nemt kan oprette trådløs forbindelse mellem din mobile enhed og printeren. Det forudsætter, at du har en smartphone eller en tablet, der også understøtter NFC.


Multifunktionsprinteren C2670 og farvelaserprinteren C2620 er designet til både små og mellemstore virksomheder. Printerne giver rene prints, farver i høj kvalitet og 26 sort-hvid sider i minuttet, selvom du udskriver direkte fra en mobil enhed. Takket være Samsungs åbne platform XOA-Web, er det også muligt at tilpasse og skræddersy sin egen løsning med software fra uafhængige udviklere. Begge printere er udstyret med en touch screen på 4,3 tommer. Og med Samsung Easy Eco Driver reduceres det samlede energiforbrug.

Samsung har for nylig lanceret en LinkedIn-side for deres printerløsninger og opdateret appen SmartCatalog, der hjælper partnere og forhandlere med at finde den rigtige printer baseret på brugernes behov og præferencer.

De nye printere C2670 og C2620 er tilgængelige på det danske marked i september til vejledende priser på 7.200 kr. og 3.400 kr.

* NFC står for Near Field Communication. Det er en standard for trådløs overførsel af data.


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.