Få vores nyheder på mail

Med Samsung Food Showcase er det let at organisere køleskabet

Pressemeddelelse   •   Jun 03, 2014 10:00 CEST

Der er rum til, at alle varer har sin egen plads, men smørpakken er stadig aldrig til at finde i køleskabet. Kan du genkende det? Med Samsungs nye og måske mest velorganiserede køleskab nogensinde, Food Showcase, er det slut med at lede.

København den 3 juni 2014 – Samsung trådte ind i en ny æra, da man præsenterede køleskabet Food Showcase for første gang på IFA messen i Berlin i september. Revolutionen er endelig kommet til Danmark, idet Samsung Food Showcase nu er at finde i butikkerne.

De fleste mennesker har sikkert oplevet at måtte smide gamle fødevarer væk, som de have glemt i køleskabet. Den lasagne, du ville have spist som madpakke, eller salsasaucen fra en taco-fredag. Samsung minimerer risikoen for netop dette med det nye side-by-side køleskab Food Showcase, der giver dig muligheden for at organisere dine dagligvarer mere optimalt.

Det kan være udfordrende at organisere madvarerne ordentligt i et traditionelt køleskab. Resultatet er ofte overfyldte hylder og dagligvarer, der bliver for gamle. Samsung Food Showcase løser dette ved at placere en større del af køleskabets hyldeplads i en separat indvendig dør, og dermed udnyttes opbevaringspladsen optimalt, hvilket gør hvert hjørne af køleskabet synligt og mere tilgængeligt.

Takket være det todelte opbevaringsrum kan man hurtigt finde madvarerne i Samsung Food Showcase. Åbn den ydre del (Showcase) og få nemt adgang til de fødevarer, du bruger mest, eller åbn den indre del (Inner Case) for at få et klart overblik over alle dine dagligvarer. Det er slut med at rode efter det, du mangler, og  smørpakken har endelig fundet sin plads! Desuden har et smart køleskab som dette selvfølgelig også en indbygget vand- og ismaskine.

Køleskabet fås i butikkerne nu til en vejledende udsalgspris på hhv. 22.499 kr. (A+) og 23.999 kr. (A++).


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.