Få vores nyheder på mail

Med den foldbare smartphone Galaxy Z Flip 5G kombinerer Samsung innovativt design med hastigheden fra 5G

Pressemeddelelse   •   Jul 23, 2020 08:00 CEST

Nu introducerer Samsung Galaxy Z Flip 5G, en enhed, som kombinerer innovation og stilrent design med den hastighed, der findes i 5G for at fortsætte med at inspirere folk gennem helt nye mobiloplevelser[1]. I takt med, at netværket for 5G udvides over hele verden, kan folk nu nyde de fordele, som 5G skaber for mobiloplevelsen. Dette giver brugerne mulighed for at dele mere, spille mere og gøre mere, meget hurtigere.

"Vi hos Samsung giver millioner af forbrugere 5G i hænderne. Vi viser løbende vores engagement for at gøre 5G mere tilgængelig for flere mennesker,” siger Claus Holm, som er IM Director og Country Manager i Danmark. ”Vi er glade for at give den næste generations hastighed og forbindelse videre til Galaxy Z Flip, som vil være en ny tilføjelse til Samsungs portefølje af 5G-enheder. Med dette håber vi på at kunne give vores brugere endnu flere meningsfulde oplevelser.

Næste generations ydeevne

Med Galaxy Z Flip introducerede Samsung en innovativ, slank og kompakt formfaktor i tråd med sin forpligtelse til at udvide det foldbare udvalg af smartphones. Denne ambition er konstant til stede hos Samsung og ved at implementere 5G hos Galaxy Z Flip kombinerer man hurtigere hastighed med smidighed og de tydelige fordele ved en foldbar enhed, hvilket gør det lettere end nogensinde før at holde kontakten med følgere, venner og familie.

Galaxy Z Flip 5G er den første enhed i Samsungs Galaxy-serie med Qualcomm® Snapdragon ™ 865 Plus 5G mobilplatform. Den nye platform maksimerer kraften i 5G med forbedret ydelse for at levere hurtigere og mere effektiv datastyring på enheden såvel som skarpere billeder gennem forbedret grafikgengivelse.

Opsigtsvækkende og stilfuldt design

Med sin foldesammelighed og iøjnefaldende design bliver Galaxy Z Flip 5G en af de mest elegante og kompakte 5G-enheder. Samsung har tilføjet de nødvendige komponenter til at oprette en 5G-forbindelse med enheden, mens den opretholder Galaxy Z Flips dristige formfaktor, hvor enheden kan foldes til størrelsen på en mindre tegnebog. Galaxy Z Flip 5G kommer i to nye premiumfarver, Mystic Grey og Mystic Bronze. Enhederne er omsluttet af glas med en tåge-farvet, mat overflade, der også minimerer fingeraftryk.

En forbedret foldeoplevelse

Siden Galaxy Z Flip blev lanceret første gang i februar 2020, har brugerne haft glæde af at anvende enhedens revolutionerende formfaktor til at kunne udtrykke sig på nye fantasifulde måder uden at skulle bruge hænderne. Siden da har Samsung løbende opdateret og forbedret oplevelsen for at gøre det lettere for brugerne at fange, se, kommunikere og dele indhold med venner, nære og kære.

Nu kan brugerne også få det bedste ud af Galaxy Z Flip-oplevelsen med opgraderede funktioner i Galaxy Z Flip 5G.

Flex-tilstand – Du kan nemt se og administrere indhold med Galaxy Z Flips tilpassede brugeroplevelse, der bruger sin unikke foldbare formfaktor. Når enheden er fritstående, opdeles skærmen automatisk i to 4-tommer skærme, så du kan se indhold på den øverste halvdel af skærmen og gøre andre ting på den nederste halvdel på samme tid[2].

  • YouTube til Flex-tilstand – Ved at anvende Flex-positionen kan du nyde at se YouTube, helt håndfri. Mens du streamer på den øverste halvdel af din enhed, kan du gennemse, læse beskrivelser og kommentere på den nederste halvdel. Derudover modtager du fire måneders YouTube Premium med din Galaxy Z Flip 5G.[3]
  • Kameraopdatering til Flex-tilstand Nu er det endnu lettere at tage billeder fra højere og lavere vinkler med Galaxy Z Flip. Uanset om du vil optage actionvideoer eller tage livlige fotos, skal du blot dobbeltklikke i Flex-tilstand for at skifte kameravisningsvindue fra toppen til den nederste halvdel af enheden.

Multitasking – Større muligheder for multitasking takket være funktionen Multi-Active Windows og Multi-Window Tray, som giver dig mulighed for at trække og slippe de apps, du vil bruge.[4]

  • App Pair – Åbn uden problemer og få adgang til to apps på samme tid med App Pair i Multi-Window Tray, så når du er klar til at dele fotos med en ven, åbnes din Galleri- og Chat-apps på samme tid
  • Multi-window Tray – Multi-window Tray er nu en del af en mere robust kantpanelintegration for ekstra bekvemmelighed, hvilket giver adgang til flere apps.

Tilgængelighed

Galaxy Z Flip 5G kommer i farverne Mystic Gray og Mystic Bronze på udvalgte markeder med start 7. august 2020. Anbefalet pris: 12.399 DKK.

Få mere information om Galaxy Z Flip 5G, besøg venligst: news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/galaxy.

Billeder: https://we.tl/t-dJfFw5i4qr

[1]Kræver optimal 5G-forbindelse. Den aktuelle hastighed kan variere afhængigt af land, operatør og brugermiljø. 5G-tjenester understøttes kun på 5G-netværksaktiverede websteder i 5G-klare lande. 5G Ready betyder, at produktet er parat til at understøtte 5G-netværk. Kontakt din operatør for mere information om lancering, tilgængelighed og support til din model.

[2]Flex-tilstand fungerer fra 75 til 115 grader; et større udvalg af vinkler kan være tilgængelige for brugere afhængigt af miljøet og brugerne. Nogle apps understøttes ikke i udfoldet tilstand.

[3]Gælder kun for gyldige køb og nye brugere (intet tidligere prøveabonnement på YouTube Premium, YouTube Music Premium, YouTube Red eller Google Play Music). Udnyt tilbudet i Youtube-applikationen på din købte Galaxy Z Flip 5G mellem 14. februar 2020 og 5. marts 2021 kl. Til 23:59. Henviser til 4 måneders gratis Youtube Premium-prøveabonnement. En gyldig betalingsmetode er påkrævet ved registrering, men du bliver ikke debiteret før prøveperioden udløber. Hvis abonnementet ikke er annulleret inden udgangen af prøveperioden, debiteres du automatisk SEK 119 / måned. Du kan

[4]Multi Active Window fungerer med udvalgte applikationer; kompatible apps er udviklet af tredjepartsudviklere. Nogle apps understøttes ikke i tilstanden Multi Active Window.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/