Få vores nyheder på mail

Inspiration og power til hele arbejdsdagen med Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 edge

Pressemeddelelse   •   Mar 05, 2015 11:02 CET

En effektiv arbejdskammerat du kan stole på – ydelsesmonster med forbedret levetid


København – d. 5. marts 2015
– Rigeligt med batteri til også at nå dagens sidste opkald på kontoret. Lagring af virksomhedens information på et sikkert sted på telefonen. Strejker din telefon, når du har flere programmer kørende på samme tid? Lad os præsentere løsningen, din nye arbejdskammerat Samsung Galaxy S6. En telefon med mange smart funktioner, som du vil komme til at bruge i dit fremtidige arbejdsliv.

På et Unpacked-event d. 1. marts, i forbindelse med verdens største mobilmesse, Mobile World Congress, præsenterede Samsung sine seneste flagskibstelefoner. Galaxy S6 og Galaxy S6 edge er de mest avancerede modeller på smartphonemarkedet. De sidste af de to har desuden en buet skærm, som dækker begge sider. Noget der både visuelt og konceptuelt er et bevis på Samsungs innovationskraft.

Lang batterilevetid og trådløs opladning

De nye modeller har en energieffektiv octa core-processor, der sikrer en lang batterilevetid. For yderligere at øge batteriets ydeevne har telefonerne den præ-installerede widget ’Smart Manager’, som giver et overblik over, hvilke apps der med fordel kan afsluttes eller endda afinstalleres for at spare på batteriet. Og i de tilfælde, hvor du har begrænset adgang til en stikkontakt, får du hjælp af hurtigopladningsfunktionen, som kan give dig op til fire timers stand by-tid på blot ti minutters opladning. Når det går hurtigst, kan du oplade Galaxy S6 fra nul til 100 procent på cirka 80 minutter. En anden innovativ funktion er den indbyggede teknologi der muliggør trådløs opladning. Placér din telefon på en opladerplade (tilvalg) ved dit skrivebord, så du altid har en opladet telefon, helt uden besvær og kabelrod.

Sov sikkert om natten med Samsung KNOX

Den hurtigtvoksende brug af smartphones på arbejdspladsen har ført til overvejelser om sikkerhedsrisici. Ikke mindst når man tænker på, at grænserne mellem arbejdsliv og privatliv udviskes og flere og flere bruger den samme telefon til begge dele. Hvis ikke virksomheden giver medarbejderne de rette værktøjer til at løse deres opgaver, finder de hurtigt deres egne løsninger, hvilket kan være en sikkerhedsrisiko. Med hjælp fra den mobile sikkerhedsplatform, Samsung KNOX, kan en virksomheden både beskytte og adskille virksomhedsdata fra privat data på telefonen, samtidig med at enheden beskyttes mod virus som eksempelvis trojanske heste. KNOX er bevist sikkert, og fornylig er programmet blevet sikkerhedscertificeret af flere organisationer, blandt andet finske FICORA, det amerikanske sikkerhedsagentur og Common Criteria.

En kraftfuld og smart arbejdskammerat

Galaxy S6 og Galaxy S6 edge er klar til at håndtere større databearbejdning med flere smarte funktioner tilpasset professionelle brugere, så som VPN, understøttelse af Exchange Active Sync og Active Directory. Samsung har også flere globale samarbejder med MDM-leverandører som eksempelvis Good Technology, Mobileiron, Airwatch, SAP og SOTI. Med den nye og kraftfulde processor starter de nye telefoner op dobbelt så hurtigt som andre Galaxy-modeller. 

Form møder funktion med den buede skærm

De nye modeller er konstrueret i metal og glas (Corning® Gorilla Glass® 4) med stilrent og tidsløst design. Galaxy S6 edge har, som den første smartphone på markedet, en buet skærm, der dækker begge langsider. Dette elegante og minimalistiske design giver også ekstra brugsmuligheder: Tildel dine favoritkontakter hver sin farvekode. Så viser S6 edge hvem der ringer ved at lyse op i den farve, som er tilknyttet den specifikke kontakt.For at afvise opkaldet skal du blot lægge din finger på pulsmåleren. Så sender Galaxy S6 edge en sms, der fortæller, at du ikke er tilgængelig.


Fakta: Samsung Galaxy S6 og S6 edge er udstyrede med Quad 2.1GHz + Quad 1.5Ghz, Octacore-processor og 3GB RAM-hukommelse samt 32/64/128GB intern hukommelse. De har en 5.1’’ Quad HD (2560x1440) 577ppi, Super AMOLED-skærm. Operativsystem Android 5.0 Lollipop. WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), HT80 MIMO(2x2) 620Mbps, Dual-band, Wi-Fi Direct, Mobile hotspot, Bluetooth v4.1, A2DP, LE, apt-X, ANT+, USB 2.0 samt understøttelse af NFC. Kan bruges til Samsung KNOX. Kommer i farverne White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (S6) og Green Emerald (S6 edge). Kommer i de danske butikker d. 11. april til en vejledende udsalgspris fra 6.499 kr for Galaxy S6 edge og fra 5.499 kr for Galaxy S6 alt afhængig af model og hukommelseskapacitet.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med vores initiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 307.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com