Gå til indhold
 Indretningsentusiastens tre tips til at indrette din hjemmearbejdsplads

Pressemeddelelse -

Indretningsentusiastens tre tips til at indrette din hjemmearbejdsplads

Flere danskere har fået forsmag for hjemmearbejde. Det viser en undersøgelse foretaget af Norstat på vegne af Samsung Nordic. Men mange oplever udfordringer som mangel på udstyr og tekniske vanskeligheder. Derfor deler influencer og indretningsentusiast Michael Dansk sine tre tips til at indrette hjemmekontoret.

Mange danskere stiftede bekendtskab med hjemmearbejde under corona-pandemien. Men flere danskere holder fast ved hjemmekontoret, og knap en femtedel (19%) af danskerne arbejder hjemmefra 1-3 dage om ugen. Det viser en undersøgelse blandt 1011 danskere lavet af analyseinstituttet Norstat på vegne af Samsung.

Hver femte adspurgte dansker (20%) i undersøgelsen svarer, at de oplever mangel på udstyr såsom skærme og software samt tekniske vanskeligheder, når de arbejder hjemmefra. Så hvordan kan man optimere rammerne på hjemmearbejdspladsen, så den både er funktionel og passer ind i hjemmet? Michael Dansk er konsulent og influencer og deler til dagligt ud af sin kærlighed til indretning. Han giver tre tips til at få det bedste ud af hjemmearbejdet:

1. Vælg en skærm af høj kvalitet

  "Intet godt hjemmekontor uden en god skærm. For mig er det afgørende, at jeg har en skærm i god kvalitet, så jeg kan arbejde lige så professionelt derhjemme som på min arbejdsplads. Der skal ikke være for stor forskel på udstyret, fordi jeg ellers kommer til at nedprioritere muligheden for at arbejde hjemmefra. Derfor vil jeg uden tvivl anbefale en kvalitetsskærm til hjemmekontoret. Et muligt bud kunne være en Samsung Smart Monitor M8, som både kan bruges som skærm i et arbejdssetup og som almindelig skærm til streaming, når du får fri fra arbejde. På den måde er det en god idé at tænke skærmen ind i forskellige funktioner, så du optimerer dine produkter bedst muligt til dine behov derhjemme."

  2. Prioritér god ergonomi

  "Når man bruger mange timer foran en skærm, så er ergonimi nøgleordet – også på hjemmekontoret. Arbejdspladsen skal give dig lyst til at sidde ved den længe, så det er en god idé at prioritere en kontorstol, der sikrer en sund og ret siddestilling gennem hele dagen. Undgå også kigge alt for længe ned i en bærbar og sørg i stedet for at arbejde med en monitor, så du undgår at sidde forbøjet over en lille skærm. En god monitor har ofte også et justerbart stativ eller en vippefunktion, der hjælper dig med at justere skærmen, så den føles rar for netop dig."

  3. Få hjemmekontoret til at blende ind med resten af indretningen

  "Mit sidste råd til at indrette hjemmekontoret er at få dit arbejdssetup til at falde naturligt ind i din øvrige indretning. Hvis hjemmekontoret er et behageligt rum at kigge på, giver det i hvert fald mig mere lyst til at bruge det i hverdagen. Vælg en god placering i hjemmet – fx i nærheden at et vindue med lidt udsigt. Tænk også i farver – måske det er rart med en bordplade eller en stol i en tone, der ikke stritter fra din øvrige indretning, eller måske du netop vil gå amok i farver, der gør dig glad og giver energi. Husk også at flette små hyggelige elementer ind i hjemmekontoret. Det kan kan være yndlings kaffekop eller et familiebillede på pauseskærmen."

  Samsung Smart Monitor M8 kan købes hos danske forhandlere til vejledende pris fra 6 999 DKK. Monitoren fås i farverne warm white, spring green, daylight blue og sunset pink, men tilgængeligheden af farver kan variere.

  For mere information om produktnyheder, besøg Samsungs globale nyhedsrum: http://news.samsung.com/global/
  Følg med på Michael Dansk’s Instagram-profil her: https://www.instagram.com/michaeldansk/?hl=da

  Om undersøgelsen

  Undersøgelsen er udarbejdet af analyseinstituttet Norstat på vegne af Samsung Nordic. I alt har 1011 danskere deltaget i undersøgelsen.

  Emner

  Kategorier


  Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


  Kontakt

  RelationsPeople

  RelationsPeople

  Pressekontakt For billeder og produktudlån