Få vores nyheder på mail

IFA 2013: Oplev en verden af muligheder med Samsungs nyheder

Pressemeddelelse   •   Sep 05, 2013 11:08 CEST

Samsung præsenterer produkter for nutiden og fremtiden

Berlin, d. 5. september 2013 - Samsung byder som altid på en række produktnyheder på IFA-messen i Berlin. I går fremviste Samsung efterårets store nyheder på mobilmarkedet: Galaxy Note 3, Galaxy Gear og Galaxy Note 10.1 2014 Edition. I ægte Samsung-ånd er alle produkterne designet til at forbedre oplevelsen af dine daglige aktiviteter.

I dag fandt Samsungs officielle pressekonference sted, og den bød på flere innovative nyheder. Samsung fremviste blandt andet en monitor med ultrahøj opløsning, printere udviklet på måder som vi aldrig har set dem før og et køleskab i lækkert design.

Her følger et udvalg af det som blev fremvist – hæng på!

’Mise en place’ i køleskabet: 

Hver ting på sin plads
Hvor mange gange har du febrilsk ledt efter den gode juice i køleskabet? Med Samsungs nye side-by-side køleskab Food ShowCase skal du ikke lede længere. Det nye køleskab er designet med en særskilt indvendig dør, der giver dig hurtig og nem adgang til de fødevarer, du bruger mest. Den indvendige dør forhindrer også kulden i at slippe ud, hvilket giver en energieffektiv køling af de madvarer, du sjældent bruger. Du behøver heller ikke være bekymret for at sætte lune rester fra aftenens middag i køleskabet, da køleskabet hurtigt tilpasser sig og sørger for en stabil temperatur. Takket være Samsungs Space Max-teknologi er køleskabets vægge tynde uden at gå på kompromis med størrelsen på køleskabet. Food ShowCase giver derfor mere plads indeni, uden at køleskabets ydre mål øges.

Køleskabet findes i butikkerne fra marts 2014.

Når du vil have tid til andre ting: 

Smartere rengøring
Det siges, at lidt støv i hjørnerne er et tegn på, at du har sjovere ting at lave end rengøring. Samsung ønsker ikke at det ene skal udelukke det andet, og har derfor udviklet støvsugeren Motion Sync SC20F70, en assistent der hjælper dig med at rydde op på kort tid. Støvsugeren er poseløs og det betyder, at du ikke skal bruge tid på besværet med støvsugerposer. Samtidig er den nem at rengøre – blot ved at skylle den. Du kan hurtigt og nemt kontrollere støvsugeren via indstillingerne på det avancerede håndtag. På håndtaget findes også en støvsensor som fortæller når gulvet er rent ved at lyse grønt. Takket være de store og let udstikkende hjul, bevæger den sig hurtigt og stabilt over gulve og tæpper. Det vil føles som at gå fra en tohjulstrukket bil til en firehjulstrukket. Rengøringen har aldrig været lettere!

Støvsugeren findes i butikkerne nu til en vejledende udsalgspris på 3500 kroner.

Nyt printerkoncept:

Mere end en almindelig printer
Vi ved alle, hvordan en printer ser ud. Eller? Samsung fremviste i dag deres nye printerkoncept med tre forskellige printere udført i et innovativt design og med smarte funktioner. Printeren Wave har et slankt og organisk design, som også inkluderer en dock til smartphones. Når telefonen er i docken, er det muligt at printe direkte fra telefonen. Printeren Indie med et retro design, kombinerer printer og audio-dock. Print og afspil musik samtidig med at mobilen oplader.Monolaserprinter One & One udskriver i to farver i stedet for fire. Grundfarven er sort - kombineret med cyan, magenta eller gul. På denne måde kan du udskrive i farve, eksempelvis en rød markering for ændringer i et dokument, hvis magenta er den sekundære farve. Det er mere omkostningseffektivt end print i fuld farve. Printerne er prototyper, og er ikke tilgængelige på markedet.

Højtopløst debut:

Skarpere end nogensinde før
Nu starter æraen for UHD (ultra high definition). UHD-TV blev lanceret for nylig og nu præsenterer Samsung sin første UHD-monitor, Samsung 31,5" UHD. Som navnet antyder, er den 31,5 tommer, og kan prale af at være Samsungs største monitor til dato. Med en opløsning, der er fire gange højere end Full HD giver UHD-monitoren en meget realistisk visuel oplevelse. Samsung 31.5" UHD er idéel for dig, som arbejder eksempelvis med billedbehandling, grafiske analyser eller UHD-videoredigering, hvor skarpe og klare farver er vigtige for dit arbejde, eller hvor det er vigtigt, at billedet er tro mod virkeligheden og kommer til sin ret. Monitoren understøtter også hardwarekalibrering - skærmen inddeles i 25 sektioner, der hver styrer og justerer farverne for en mere præcis farvegengivelse. 31.5" UHD vil blive solgt til virksomheder fra januar 2014.

Fremtiden er her:

Ultra HD og OLED i én
Samsung kombinerer nu skarpheden fra UHD-TV’et med OLED-teknologiens kontraster og farver. På IFA 2013 blev Samsungs første Ultra HD OLED-TV præsenteret. Det vil sige 4x Full HD i selskab med OLED-teknologiens realistiske og virkelighedstro billede. Et historisk giftemål.

Mobilkamera med tophastighed:

Galaxy S4 Zoom - nu med 4G

I juni blev Galaxy S4 Zoom præsenteret. Hybriden mellem telefonen og kompaktkameraet med 10x optisk zoom. Altså det bedste fra to verdener. Nu lanceres Galaxy S4 Zoom med understøttelse af tophastighed på 4G-netværket. Findes i butikkerne fra september, til en foreløbig vejledende udsalgspris på 4.199 kroner.

På IFA-messen findes Samsung i Hal 20 og Samsung hvidevarer i hal 5.1.

Følg Samsung direkte på IFAwww.samsungifa2013.com

https://www.facebook.com/SamsungDanmark


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-tv, smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 227.000 medarbejdere fordelt på 75 lande og har en årlig omsætning på mere end 143 mia. dollars. Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.