Gå til indhold
I samarbejde med Viktor Axelsen, Anne-Marie Rindom og andre nordiske atleter vil Samsung under OL i Paris 2024 gøre op med janteloven

Pressemeddelelse -

I samarbejde med Viktor Axelsen, Anne-Marie Rindom og andre nordiske atleter vil Samsung under OL i Paris 2024 gøre op med janteloven

Med budskabet ‘Open Always Wins’ har Samsung indgået et samarbejde med de to OL-guldvindere, badmintonspiller Viktor Axelsen og sejler Anne-Marie Rindom, til OL 2024 i Paris som en del af Nordic Team Samsung Galaxy Athletes.

Samsung har i forbindelse med OL i Paris 2024 udviklet kampagnen ”Open Always Wins.” Her vil topatleter være ambassadører for at belyse de begrænsninger janteloven kan lægge på os i Norden. Målet med kampagnen er at inspirere gennem åbenhed og dermed få en ny generation til ikke at lade janteloven sætte en stopper for deres udvikling – og signalere, at det er ok at ville være den bedste til noget.

Den 22. april går kampagnen i gang og ud over Viktor Axelsen og Anne-Marie Rindom vil flere af Nordens mest fremtrædende atleter dele deres tanker om vigtigheden i at bryde fri fra begrænsende normer.

Team Samsung Galaxy Atleter udgøres af mere end 25 Olympiske og Paralympiske sportsstjerner fra hele verden. De vil alle under OL i Paris 2024 stille skarpt på, hvordan teknologi spiller en stor rolle for dem i deres egen udvikling samt sætte fokus på den åbenhed og det fællesskab, de gerne vil skabe for at fremme modet til at excellere inden for sport og helt generelt. To af dem er altså badmintonspiller Viktor Axelsen og sejler Anne-Marie Rindom. Viktor Axelsen udtaler om samarbejdet:

”Jeg vil gerne være den bedste! Og det bruger jeg blandt andet teknologien til. Ved at analysere mine træningspas, studere mine konkurrenter og holde øje med den seneste udvikling inden for badminton, ved jeg, hvad jeg skal arbejde på for at blive ved med at forbedre mig inden for min sport. Og jeg håber, at jeg gennem min åbenhed kan være med til at fortælle en historie om, at det er okay gerne at ville være den bedste! Så jeg er beæret over at være en del af Samsung-teamet.” 

Også Anne-Marie Rindum kan nikke genkende til, hvordan teknologi kan optimere hendes træning:

"Jeg bruger min telefon og tablet for virkelig at maksimere effekten, når jeg træner. Ved at analysere mine bevægelser, studere mine konkurrenter og holde øje med de nyeste trends inden for sejlsport, kan jeg blive ved med at forbedre mig inden for min sport. Jeg glæder mig meget til samarbejdet og håber at kunne inspirere andre sportsudøvere”.

Om Team Samsung Galaxy Athletes

Det nordiske Team Samsung Galaxy består i alt af syv Olympiske atleter fra Danmark, Sverige, Norge og Finland og inkluderer de svenske skateboarders Oskar ”Oski” Rozenberg og Hedda Hjertberg, den norske hækkeløber Karsten Warholm og den norske bryder, Grace Bullen samt den finske stangspringer Wilma Murto. I andre europæiske Team Samsung Galaxy Athletes finder man den spanske badmintonspiller Carolina Marin, den franske skateboarder Aurélien Giraud og den tyske paraløber Johannes Floors. Uden for Europa findes også den amerikanske breakdancer Grace Choi og den sydkoreanske fodboldspiller Son Heung-min.

De Olympiske Lege 2024 finder sted i Paris fra 26. juli til 11. august 2024.

Om Samsungs involvering i de Olympiske Lege

Samsung har været en verdensomspændende olympisk partner siden de Olympiske Vinterlege i Nagano i 1998. I over 25 år har atleter og fans stolet på Samsungs transformative mobilteknologi til at dele den olympiske ånd globalt og fortsætte med at forme den digitale fremtid for de Olympiske Lege i Paris 2024 og derefter. Samsungs engagement i den olympiske bevægelse står snart over for sit fjerde årti med partnerskaber og strækker sig til Los Angeles 2028. Samsungs meningsfulde innovationer inden for trådløs kommunikation og computerudstyr, herunder udstyr med kunstig intelligens, virtual reality, augmented reality og 5G, vil ændre den måde, som verden oplever de Olympiske Lege på.

Om Samsungs involvering i de Paralympiske Lege

Samsung er en verdensomspændende partner for Den Internationale Paralympiske Komité (IPC) inden for trådløs kommunikation og computerudstyr. Siden de Paralympiske Vinterlege i Torino i 2006 har virksomheden stolt støttet den paralympiske bevægelse og gjort det muligt for atleter og fans over hele verden at dele spændingen og inspirationen fra legene gennem Samsungs transformerende mobilteknologi. Samsungs engagement i De Paralympiske Lege vil strække sig frem til Los Angeles 2028 og blive fejret gennem innovative mobil- og computeroplevelser drevet af meningsfulde innovationer inden for trådløs kommunikation og computerudstyr, herunder udstyr, der indeholder kunstig intelligens, virtual reality, augmented reality og 5G.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån