Gå til indhold
Her er Samsungs forårsnyheder

Pressemeddelelse -

Her er Samsungs forårsnyheder

I løbet af foråret har Samsung præsenteret et væld af nyheder. Alt fra støvsugere til nye telefoner i nye forårsfarver. Uanset hvordan du planlægger at nyde foråret, er der noget for en hver smag.

Samsung Bespoke Jet

Foråret starter ofte med forårsrengøringen. Nu kan du gøre rent med stil med den stilfulde støvsuger, Samsung Bespoke Jet.

Bespoke Jet™ er en stilfuld ledningsfri støvsuger, der muliggør effektiv rengøring uanset hvordan du bor. Støvsugeren har et højt ydende HEPA-filtersystem med fem lag, der sikrer et godt og rent resultat, når det kommer til hygiejnen. Filteret fanger op til 99,999% af alle støvpartikler og allergener.

Vejledende pris fra 8549 DKK

Tilgængelighed

BespokeJet kan købes hos udvalgte forhandlere og på samsung.com

Samsung Smart Monitor M8

Forårsrengør og opgrader skrivebordet med den nye Smart Monitor M8, der tilbyder produktivitet i et endnu mere elegant og slankt design. Den nye model er blot 11,4 mm tyk, hvilket er hele tre fjerdele slankere end sin forgænger. M8 giver anledning til effektivt arbejde og skaber et fleksibelt hjemmekontorsmiljø – helt uden at du behøver en PC.

Vejledende prisfra 6999 DKK

Tilgængelighed

Smart Monitor M8 kan købes hos udvalgte forhandlere og på samsung.com

Ny Neo QLED og QLED line-up

Foråret er en uforudsigelig sæson, når det kommer til vejret. På de regnfulde og grå dage er det vigtigt at sørge for at have gode rammer for hjemmeunderholdningen. Samsungs nye Neo QLED 8K og 4K TV-sortiment er baseret på sidste års line-up og inkluderer opgraderinger og funktioner, der repræsenterer fremskridt i kvalitet og ydeevne.

Tilgængelighed og pris

Det nye TV-line-up kan købes hos udvalgte forhandlere og på samsung.com
Læs mere om funktioner og priser på samsung.com

Samsung Chromebook2 360

Nyd forårssolen og tag en arbejdsdag på en café med udeservering med den slanke og lette Samsung Chromebook2 360. Med op til 10 timers batterilevetid[1], kan du forberede præsentationer, skrive og maile fra morgen til aften.

Vejledende pris fra 4199 DKK


Tilgængelighed

Samsung Chromebooks kan købes hos udvalgte forhandlere og på samsung.com

Samsung Galaxy A53 5G og Samsung Galaxy A33 5G

Samsungs nye A-serie har et smukt og slankt design og giver en innovativ mobiloplevelse til en fordelagtig pris. Uanset om det handler om at skabe indhold eller dele forårets oplevelser med vennerne, så tilbyder Galaxy A33 5G og A53 5G avancerede kamerafunktioner med mange kraftfulde kvaliteter fra Galaxy S-serien.

Vejledende pris:
Galaxy A33 5G fra 2799 DKK
Galaxy A53 5G fra 3399 SEK

Tilgængelighed
Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G kan købes hos udvalgte forhandlere på samsung.com


[1] Den egentlige batterilevetid kan variere afhængigt af netværksmiljø, anvendelsesmønster og andre faktorer.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån