Gå til indhold
Helt nye modeller føjes til Samsungs Smart Monitor-serie i Norden

Pressemeddelelse -

Helt nye modeller føjes til Samsungs Smart Monitor-serie i Norden

København, 1. juli 2021 - Samsung Electronics har offentliggjort, at en ny, udvidet Smart Monitor-serie er tilgængelig globalt. Serien har flere skærmstørrelser og designmuligheder samt nye og udvidede smarte funktioner. Serien inkluderer en større 43” M7-model med UHD-opløsning, der giver forbedret produktivitet og oplevelse. M5-modellerne har FHD-opløsning og fås i 24”, 27” og 32” skærme med et slankt design, som nu også er tilgængelige i hvid.

Samsungs Smart Monitor-serie blev lanceret i november 2020 som en multifunktionel skærm designet til forbrugere, der arbejder, studerer og slapper af med god underholdning derhjemme. Smart Monitor tilbyder integrerede medie- og produktivitetsapps, alsidig forbindelse, indbyggede højttalere og en fjernbetjening, der kan oplades ved hjælp af solceller.[1]

- At arbejde og studere hjemmefra er blevet mere og mere almindeligt for mange mennesker rundt om i verden, hvilket betyder, at vores hjem i stigende grad omdannes til multifunktionelle miljøer, siger John Bunsow Lindén, produkt- og gruppechef for Display Monitors hos Samsung i Norden. Vores udvidede Smart Monitor-sortiment vil ved hjælp af smart teknologi blive ved at tilbyde brugerne praktiske og fleksible løsninger på hverdagens mange aktiviteter.

Samsungs opdaterede Smart Monitor-serie inkluderer:

  • Smart Monitor M7 43” (model: M70A)- Flagskibsmodellen Smart Monitor M7 kommer nu i en større 43” størrelse, der øger produktiviteten og forbedrer underholdningen. Modellen er designet til at skabe en fordybende oplevelse, uanset om brugeren arbejder, studerer eller spiller. Med en UHD-skærm kan M7 43” nemt ændre funktionalitet - fra en arbejdsenhed til en 4K underholdnings-hub med indbyggede streaming-apps, højttalere og HDR10-funktioner, der optimerer detaljerne i 4K-indhold.
  • Smart Monitor M5 27” og 32” i hvid (model: M50A) - Den populære M5-model kommer nu i et elegant og stilfuldt hvidt design, både som 27” og 32” modeller. Den nye farve smelter pænt ind i et minimalistisk interiør, hvilket gør den til et naturligt supplement i det designbevidste hjem.
  • Smart Monitor M5 24” (model: M50A)- M5-serien kommer også i en ny 24” FHD formfaktor, hvilket gør den til en fleksibel Smart Monitor med hensyn til både størrelse og pris. Smart Monitorens kompakte størrelse gør den ideel til dem med begrænset plads på skrivebordet eller til dem, der ønsker en multifunktionel skærm af høj kvalitet.

Udover de nye størrelser og designmuligheder præsenterer Samsung også en række nye funktioner.

Samsung TV Plus[2]tilbyder gratis liveindhold og on-demand indhold. Samtidig tilbyder Universal Guide[3]også indholdsanbefalinger baseret på analyse af brugerpræferencer og displaymønstre.

Stemmeassistenten er blevet opgraderet fra tidligere modeller. Den aktiverer ikke kun Bixby, men også andre stemmeassistenter som Google Assistant og Amazon Alexa. Fjernadgangsfunktionen opdateres også til 'PC on Screen' i juni, hvilket muliggør nem og sikker forbindelse mellem Smart Monitor og eksterne computere.

M7 43” leveres desuden med en fjernbetjening, der oplades af indendørs sollys, pærer eller en USB-C-forbindelse.

Samsung Smart Monitor-serien giver fortsat mange tilslutningsmuligheder for både computere og smartphones. Brugere kan forbinde deres mobile enheder ved hjælp af Tap View[4], Mirroring eller Apple AirPlay 2. Derudover giver Samsung DeX brugerne mulighed for at nyde en komplet oplevelse ved at forbinde deres skærm til deres mobile enhed. Skærmen understøtter også Microsoft 365-applikationer[5], der giver brugerne mulighed for at se og redigere dokumenter og nemt gemme dem i skyen selv uden pc-forbindelse, takket være indlejret Wi-Fi. For nem installation på arbejdsområdet tilbyder Smart Monitor mange porte, herunder en USB Type-C-port[6], USB-porte og Bluetooth 4.2-funktioner.

Skærmen kan også omdannes til et underholdningscenter, der giver adgang til OTT-indhold, hvor brugere kan streame deres yndlingsfilm og applikationer via streamingtjenester uden at skulle tilslutte en pc eller mobilenhed[7].

De nye modeller vil være tilgængelige i Norden fra begyndelsen af juli til en vejledende pris på Smart 24” DKK 1.699, Smart 27” White DKK 2.199, Smart 32” White DKK 2.399, Smart 43” DKK 4.499.

For mere information om Samsung Smart Monitors udvidede sortiment, besøg venligst: https://displaysolutions.samsung.com/monitor/detail/1803/43M70A

[1] Fås kun til M7 43 ″-modellen.

[2] Tilgængelighed varierer fra land til land.

[3] Tilgængelighed varierer fra land til land.

[4] Tap view er kompatibel med Samsung Galaxy-enheder som kører Android eller højere og version 5.1 i SmartThings-appen.

[5] Microsoft 365-kontor kræves.

[6] Fås kun til M7 43 ″-modellen.

[7] Tilgængeligheden for streamings tjenester kan variere fra land til land. Abonnement kræves.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92