Gå til indhold
HBO Max lanceres nu i Samsungs Smart TV i Norden

Pressemeddelelse -

HBO Max lanceres nu i Samsungs Smart TV i Norden

27. oktober 2021, København- Streamingplatformen HBO Max[1], som drives af WarnerMedia, er nu tilgængelig på Samsung Smart TV[2] i Norden. Med den nye platform vil seere i Norden dermed kunne nyde en bred vifte af kultklassikere, lige fra Harry Potter, Friends og The Matrix til Game of Thrones og The Sopranos samt nyere favoritter som Gossip Girl og sæson tre af Succession.

Seerne vil også kunne se lokalt produceret originalt indhold fra HBO Max, og i hele Norden vil seerne få adgang til helt nye film som The Suicide Squad (2021) og Malignant (2021).

”Samsung arbejder på altid at kunne levere den bedst mulige billed- og lydoplevelse for at give forbrugerne en fængslende oplevelse, når de ser TV. Dette samarbejde styrker denne forpligtelse ved at tilbyde mange forskellige typer spændende underholdning for hele familien,” siger Nathan Sheffield, Head of TV and Audio hos Samsung Electronics Europe.

Samsung Smart TV har været en global markedsleder i 15 år. Produkterne giver forbrugerne en bred vifte af apps, herunder et stort udvalg af streamingplatforme.

Sådan downloader du HBO Max på Samsung Smart TV

For at downloade HBO Max-appen skal dit Samsung TV have en SmartHub fra 2016 eller nyere, og TV'et skal være forbundet til internettet. Gå til app store, som er placeret til venstre i TV'ets startmenu, find "HBO MAX", vælg applikationen og klik på "Download". Du skal have et abonnement for at kunne logge ind på HBO Max. De, der allerede abonnerer på HBO Nordic, kan bruge deres nuværende brugeroplysninger, og der vil ikke være nogen ekstra omkostninger. Nye kunder kan registrere sig på HBOMax.com.

For mere information, besøg: HBO Max | Samsung Danmark


[1] Tiden fra udgivelsen af en app til dens tilgængelighed kan variere. For at appen skal kunne downloades og fungere som den skal, er der brug for en internetforbindelse. Samsungs Smart TV-platform bruges af indholdsudbydere til at tilbyde apps, og disse udbydere kan således også fjerne apps fra platformen eller stoppe med at understøtte dem. For at kunne bruge nogle apps kan det være nødvendigt med aftaler med tredjepartsudbydere. Nogle funktioner, apps og tjenester kan kræve, at brugere giver deres samtykke til indsamling og brug af personlige oplysninger og/eller separat solgt tilbehør. Nogle apps kan opkræve abonnements- eller kontraktomkostninger.

[2] Tilgængelig til Samsung TV med 2016 SmartHub eller nyere.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån