Gå til indhold
Fodboldklubben New Mills AFC
Fodboldklubben New Mills AFC

Pressemeddelelse -

Harry Redknapp træner Englands værste fodboldhold gennem Virtual Reality

Kan Virtual Reality også hjælpe et fodboldhold, der officielt er blevet tildelt titlen Englands værste hold? Samsung henvendte sig til den britiske fodboldlegende, Harry Redknapp, så han kunne give New Mills AFC den største motivationstale nogensinde.

København den 31. maj, 2016 – Fodboldklubben New Mills AFC er i øjeblikket i "Evo-Stik League Northern Premier", og den nuværende sæson (15/16) har mildest talt været hård. Helt nøjagtig har holdet en målforskel på -130 og har ikke vundet en eneste kamp. Før en af deres sidste kampe i sæsonen, fik de derfor en motiverende opsang af ingen ringere end fodboldlegenden Harry Redknapp. Hele holdet blev udstyret med Samsung Gear VR-briller og ved hjælp af Virtual Reality, kunne Harry tale direkte til spillerne og motivere dem til at gå ud på banen og kæmpe for tre point.

”Der er enorme muligheder i VR-teknologien, som vi kontinuerligt udforsker, for at finde nye muligheder til at hjælpe folk med at udvikle sig. Vores fodboldeksperiment er et godt eksempel på, hvordan vi kan benytte VR-teknologi til at motivere folk og få dem til at føle sig som sande vindere, siger Adam Fors, Nordic Marketing Director hos Samsung.

De sidste par år har Samsung gennem en række projekter arbejdet med Virtual Reality-teknologi (VR) for at afprøve, hvordan teknologi kan fremme positive adfærdsændringer. I samarbejde med FN's Flygtningehøjkommissariat har Samsung gennem VR for nylig gjort det muligt for folk at opleve, hvordan det er at være i en flygtningelejr i Jordan set gennem øjnene på en 12-årig pige. Det seneste projekt, der netop er blevet afsluttet, forsøger at øge fodboldspilleres motivation og evner gennem VR. Projektet gik ud på at hjælpe Englands værste fodboldhold, og få dem til at føle sig som vindere allerede inden kampstart.

Det kan godt være, at New Mills AFC er kendt som Englands værste fodboldhold, men selv siger de, at de efter VR-talen følte sig som sande helte.

”At prøve rollen som professionel fodboldspiller i 5 minutter, det var fantastisk."

- Michael Boateng, spiller i New Mills AFC.

”Det var virkelig inspirerende, adrenalinen pumpede rundt i kroppen, det fik mig i gang, det fik mig til at føle, at det var den største kamp, jeg nogensinde skulle spille.”

- Adam Blackburn, player i New Mills AFC.

Hvordan kampen endte, efter talen fra Harry Redknapp, kan du se på: https://youtu.be/SXmjsp2w1eE

Læs mere om teknologien bag projektet: http://www.samsung.com/se/discover/ecosystem/#virtual-motivation

Vil du følge New Mills AFC "resultater", kan du finde dem her: http://www.pitchero.com/clubs/newmillsafc

Related links

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, digitale enheder, printere, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92