Få vores nyheder på mail

Galaxy Z Fold2: Meget mere end en smartphone

Pressemeddelelse   •   Sep 01, 2020 16:00 CEST

Galaxy Z Fold2 er Samsungs seneste generation af foldbare telefoner. Den kombinerer et elegant og innovativt design med teknologisk innovation, der skubber grænserne for de brugeroplevelser, en telefon kan give.

København 1. september 2020 – Samsung præsenterer i dag den næste generation i segmentet for foldbare mobiltelefoner, Samsung Galaxy Z Fold2. Den har en større frontskærm end sin forgænger, 7,6 tommer1 stor indre hovedskærm og kombinerer stilfuldt design med innovativ teknologi og funktionalitet, der giver en unik oplevelse.

- I udviklingen af Samsung Galaxy Z Fold2 har vi lyttet nøje til brugernes feedback på forgængeren, Galaxy Fold, for at forbedre telefonens hardware og samtidig skabe en endnu bedre brugeroplevelse. Derudover samarbejder vi blandt andre med Microsoft og Google om udviklingen af de foldbare telefoner, så alt fra Office-pakke til Android-apps er tilpasset specifikt til telefonen. Vi er meget stolte af Galaxy Z Fold2 siger Claus Holm, Director for IM & Country Manager i Samsung Danmark.

  • Oplev dit favoritindhold på den bedste måde – Med en 6,2 tommer Infinity-O frontskærm kan du læse mails, få vejbeskrivelser og se dine favoritvideoer uden at folde telefonen ud. Når telefonen er foldet ud, får du en 7,6 tommer indre hovedskærm med integreret frontkamera og 120Hz, som giver en hurtig touchskærm. Galaxy Z Fold2 er desuden udrustet med fantastisk lyd takket være dobbelte lydelementer, der giver en klarere og forbedret stereolyd.
  • Unikt design og forfinet håndværk – Galaxy Z Fold2 har et nyt stilrent design. Hovedskærmen har Samsungs Ultra Thin Glass hvilket giver en mere eksklusiv og forfinet følelse. Den har også Samsungs hængselsteknologi Hideaway Hinge, så telefonen kan holdes åben i valgfri vinkel2, og stå oprejst som en laptop og drage nytte af alle funktionerne, som kommer med Flex Mode. Telefonen har også en sweeper-teknologi for at forhindre støv og snavs i at komme ind i hængslerne.
  • Tilpassede hængselsfarver, der passer til din stil – For dem, der ønsker at skille sig endnu mere ud, er det via Samsung.com, muligt at købe sin Galaxy Z Fold2 med fire forskellige hængselsfarver: Metallic Silver, Metallic Gold, Metallic Red og Metallic Blue. Dette giver muligheden for at tilpasse sin Galaxy Z Fold2 yderligere og supplere sin personlige og unikke stil.


Ny kamerainnovation

Det giver nye mobiloplevelser, at telefonen er foldbar. Galaxy Z Fold2 har funktionerne Flex mode3og App Continuity4, der udnytter både frontskærmen og hovedskærmen på en banebrydende måde.

  • Med fleksibilitet og produktivitet i fokus - Med Flex mode bliver det nu enklere end nogensinde at fange og opleve hvert øjeblik i realtid. Med Capture View Mode5 behøver du ikke forlade kamera-appen. Du kan let og tydeligt se det nyeste foto eller video på den nederste halvdel af hovedskærmen, mens kameratilstanden er aktiveret på den øverste halvdel, så du kan tage billeder eller filme noget nyt med det samme. Med Auto framing6 kan Galaxy Z Fold2 filme og fokusere på objektet i billedet, når det bevæger sig. Uanset om du folder dig ud på en dansevideo eller viser, hvordan du laver din favoritret, så sørger telefonen automatisk for, at du havner i fokus.
  • Funktioner til at udforske din kreativitet – Galaxy Z Fold2 vil forandre din måde at se på film og billeder. I Dual Preview anvendes frontskærmen og hovedskærmen samtidig, så både fotografen og objektet kan se, hvad der tages billeder af eller filmes på samme tid.
  • Kamerafunktionalitet fra flagskibstelefonerne – Galaxy Z Fold2 tilbyder også kameraegenskaber som igen kendes fra Samsungs flagskibstelefoner. Med Pro Video Mode7, Single Take8, Bright Night9og Night Mode.


Brugerdefineret interface og design

Med Galaxy Z Fold2 bliver du mere produktiv og kan multitaske på nye måder, så du får mere ud af dagen.

  • Nem multitasking – Med Multi-Active Window10 styrer og justerer du nemt skærmens layout. Du kan åbne flere vinduer fra samme app og se dem side om side på skærmen, hvilket muliggør en øget produktivitet11. Med forbedret Multi Window Tray kan du åbne flere apps samtidig, og med Drag and Drop-teknologi, som du kender fra en computer, kan du hive tekst, billeder og dokumenter fra én app til en anden.
  • Brugergrænsefladen justeres efter dine behov – Vælg den visning, som passer dig og dine behov bedst. Du kan nemt og enkelt skifte mellem en brugergrænseflade, tilpasset en stor skærm, og traditionel brugergrænseflade til en telefon13.
  • Tilpasset app-design – For lettere betjening og øget produktivitet er brugergrænsefladen i flere af dine favoritapps som Gmail, YouTube og Spotify specielt tilpasset til Galaxy Z Fold2. På hovedskærmen kan du se Office-apps i Microsoft 365 som på en tablet.

Galaxys teknologi styrkes med strategiske partnerskaber

Samsung tror på åbne samarbejder for at drive innovation og udvikling. Vi samarbejder med blandt andre Microsoft og Google om udviklingen af de foldbare telefoner. Takket være partnerskaberne har vi skabt bedre brugervenlighed og brugeroplevelse i vores foldbare telefoner – uanset om det gælder anvendelsen af MS Office eller underholdningstjenester.

Med Galaxy Z Fold2 kan brugerne opnå en superhurtig opkobling takket være 5G-kompabilitet14. Den har et 4.500 mAh-batteri, som rækker hele dagen,15 og med Super Fast Charging16 går opladningen hurtigt. Galaxy Z Fold2 er også kompatibel med Samsung DeX,17 så du enkelt og trådløst kan koble mobilen til en ekstern skærm og arbejde som på en PC. Desuden har den Ultra Wide Band, 18 så du kan dele billeder, videoer og filer med Nearby Share19.

Galaxy Z Premier Service

Skulle uheldet være ude følger Samsung Care+ med i et år ved købet af Galaxy Z Fold220.


Tilgængelighed

Galaxy Z Fold2 kommer i farverne Mystic Black og Mystic Bronze og har salgsstart den 18. september men kan forudbestilles allerede nu. Specialmodeller bliver tilgængelige via samsung.com. Det indbefatter farverne: Metallic Silver, Metallic Gold, Metallic Red og Metallic Blue. Samsung Galaxy Z Fold2 har en vejledende pris på 15.799 DKK.

For mere information: www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com eller www.samsung.com/galaxy.

1. Skærmen måles diagonalt som et komplet rektangel uden hensyntagen til afrundede hjørner; faktisk synligt skærmområde er mindre på grund af afrundede hjørner og kamerahuller.

2 Galaxy Z Fold2 kan stå af sig selv i vinklen fra 75 til 115 grader. Større rækkevidde kan være mulig afhængigt af miljø og brug.

3. Flex Mode understøttes af Samsungs egne apps (Camera, Video call, Gallery, Video player, Clock, Calender) og tredjepartsapps såsom YouTube, Google Duo. Og endnu flere vil komme til.

4. App Continuity fungerer med udvalgte apps; flere tredjepartsapps vil komme til.

5. Capture View Mode er også tilgængelig, når telefonen er foldet helt ud. For at bruge det skal du trykke på "Capture View Mode" i højre del af kameraets brugergrænseflade.

6. Når mere end tre personer er på billedet, zoomes det ud. Både front- og bagkameraer er tilgængelige. Tilgængeligt i en afstand af 1,5 - 2,5 meter. Maskinlæringsalgoritmen registrerer det menneskelige ansigt og krop for at afgøre, hvordan det bevæger sig.

7. Galaxy Z Fold2 kan ikke spille i 8K (4K max).

8. Single Take tager billeder og videoer i op til 15 sekunder.

9. Kun via bagkameraets vidvinkelobjektiv.

10. Brugere kan også anvende Multi-Active Window på frontskærm med to vinduer vandret. Multi Active Window fungerer med udvalgte apps.

11. I øjeblikket tilgængeligt med Samsung Notes, Internet, Myfiles og Office-appen i Microsoft 365.

12. Drag and drop fungerer med udvalgte apps deriblandt Samsungs apps: Gallery, Internet, Message, Myfiles, Samsung Notes og bl.a. Office-appen i Microsoft 365, Microsoft OneDrive, Microsoft Outlook, Gmail, Chrome, Google Maps.

13. Tilgængelig med 11 af Samsungs apps; Message, Contacts, Phone, Myfiles, Internet, Calendar, Clock, Video call, Reminder, Calculator, AR Zone samt Google appen såsom YouTube, Gmail, Google Maps, og Microsoft-appen såsom Microsoft Outlook samt tredjepartsapps som Spotify.

14 5G-hastigheder adskiller sig og kræver optimalt netværk og forbindelse. Kontakt din operatør for mere information.

15. Er baseret på den gennemsnitlige bruger. Uafhængig test udført af Strategy Analytics mellem 2020.07.25 - 2020.08.04 i Storbritannien. Lavet med forhåndsvisninger af SM-F916 i default setting med 5G Sub6 netværk. (Ikke testet i 5G mmWave netværk).

Den faktiske batterilevetid er forskellig mellem netværk, hvilke programmer og apps der bruges, antal opkald og meddelelser, antal afgifter og mange andre faktorer.

16. Når du anvender opladeren og kablet som følger med.

17 Samsung DeX trådløs opkobling er tilgængelig på TV som understøtter Phone Screen Mirroring. For optimal oplevelse kan der anvendes et Samsung Smart TV, som er lanceret efter 2019.

18.Tilgængelighed kan variere mellem markeder.

19. Tilgængelighed kan variere mellem markeder og operatør.

20. Bemærk, at Samsung Care+ til Galaxy Z Fold2 skal aktiveres på samsungcareplus.com inden for 30 dage. Selvrisiko tilføjes i tilfælde af skade. Forsikringen gælder i et år. Forsikringsselskabet for Samsung Care+ er AWP P&C S.A. - Hollandsk filial under navnet Allianz Global Assistance Europé. For mere information besøg https://www.samsung.com/dk/support/galaxy-premier-service/

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/