Gå til indhold
Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic: Forandrer smartwatch-oplevelsen

Pressemeddelelse -

Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic: Forandrer smartwatch-oplevelsen

Galaxy Watch4-serien tilbyder en bred vifte af sundhedsfunktioner, et helt nyt operativsystem og brugergrænseflade samt forbedret ydeevne.

København, 11. august 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd. offentliggjorde i dag Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic, hvilket markerer en ny æra for smartwatches. Galaxy Watch4-serien er de første smartwatches med den nye brugergrænseflade Wear OS™, drevet af Samsung og skabt i samarbejde med Google. Og der er udstyret med Samsungs egen brugergrænseflade, One UI Watch, der er Samsungs mest intuitive brugergrænseflade til dato. Galaxy Watch4-serien er forbedret med en mere kraftfuld hardware og giver en nemmere og mere forbundet brugeroplevelse end nogensinde før. De nye enheder er også blevet fuldstændig re-designet for at tilbyde de bedste værktøjer til at forbedre brugernes helbred[1].

”Vi har set en stor vækst inden for Galaxy Watch-serien, da forbrugern har opdaget de sundhedsmæssige fordele og bekvemmeligheden ved vores smartwatches. Vi forstår, at vejen til sundhed er forskellig for alle, så vi har skabt en robust enhed med forskellige sundheds- og trivselsfunktioner for at give folk en dybere og mere brugbar forståelse af deres generelle sundhedstilstand,” siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Denmark.

Samsungs mest avancerede enhed i forhold til sundheds- og helbredsfunktioner

Galaxy Watch4 er udstyret med Samsungs banebrydende BioActive Sensor med et mere kompakt design, der dog ikke går på kompromis med målenøjagtigheden. Denne nye 3-i-1-sensor bruger en enkelt chip til at drive tre kraftfulde og præcise sundhedssensorer, der inkluderer pulsmåling, EKG (elektrokardiografi) og, for første gang nogensinde i et ur, måling af kropssammensætning gennem bioelektrisk impedansanalyse. Brugere kan således overvåge deres blodtryk, hjerterytme (EKG)[2], måle deres iltmætning i blodet (Saturation)[3] og beregne deres kropssammensætning[4]. Samsungs helt nye måleværktøjer til kropssammensætning giver brugerne en dybere forståelse af deres generelle sundhed og kondition gennem målinger som skelet- og muskelmasse, basal metabolisme, kropsvandindhold og fedtprocent. Alt dette kan du nemt kontrollere direkte fra håndleddet. Efter bare cirka 15 sekunder vil urets sensorer fange hele 2.400 datapunkter.

De nye smartwatches er naturligvis også fyldt med en række sundhedsfunktioner, som vi i dag forventer af et smartwatch i flagskibsklassen. Mål dine daglige træningsaktiviteter, en bred vifte af guidede træningspas[5], opret gruppeudfordringer med dine venner og familie eller skab dit eget fitnesscenter derhjemme ved at forbinde dit Galaxy Watch4 til dit kompatible Samsung Smart TV[6], hvor kalorietællinger og pulsmålinger vises på skærmen, så du nemmere kan spore din træning. Og når det er tid til at sove, giver Galaxy Watch4-serien dig vores mest komplette analyse af dine søvnmønstre, med flere detaljer end tidligere[7]. Urene registrerer for eksempel lyden af din snorken[8] og måler dit iltniveau i blodet, når du sover[9]. Via søvnpunkter kan dit Galaxy Watch4 hjælpe dig til en bedre søvn.

Den ultimative mobiloplevelse med One UI Watch og Wear OS, der drives af Samsung

Enkelthed og effektivitet er kendetegnende for Galaxy smartwatch-platformen – og med Samsungs helt nye One UI Watch og Wear OS, drevet af Samsung, har vi gjort smartwatch- og Samsung Galaxy oplevelsen endnu bedre. Med One UI Watch installeres kompatible apps automatisk på dit ur, når de downloades på din telefon. Desuden bliver dine nøgleindstillinger[10] - såsom ’forstyr ikke’, alarmer og blokerede opkald - synkroniseret med det samme. Auto Switch[11] sikrer, at Galaxy Buds kan skifte lyden mellem din telefon og dit ur afhængigt af, hvilken enhed du vil bruge.

Kraftfuld teknologi med et batteri, der holder

Du får op til 40 timers[12]batteritid, mere end nok til at holde uret kørende over et døgn. Og det er på trods af den hurtigere processor, skærmen med højere opløsning, udvidet hukommelse og mere sofistikerede sundhedsfunktioner end tidligere generationer. Når du har brug for mere strøm, giver 30 minutters opladning dig 10 timers batteritid[13].

Pris og tilgængelighed

Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic er tilgængelige for forudbestilling på udvalgte markeder fra og med den 11. august 2021 og kan fås i butikkerne fra og med den 27. august 2021. Begge ure har en stilfuld, elegant og ikonisk silhuet med en tyndere urskive end tidligere generationer - og en række remme[14] og justerbare urskiver, der kan gøre dit ur helt unikt.

Vejledende salgspriser

Galaxy Watch4 Classic 46mm LTE

DKK 3.399

Galaxy Watch4 Classic 46mm BT

DKK 2.999

Galaxy Watch4 Classic 42mm LTE

DKK 3.199

Galaxy Watch4 Classic 42mm BT

DKK 2.799

Galaxy Watch4 44mm LTE

DKK 2.699

Galaxy Watch4 44mm BT

DKK 2.299

Galaxy Watch4 40mm LTE

DKK 2.399

Galaxy Watch4 40mm BT

DKK 1.999

Galaxy Watch4 – Samsungs moderne og minimalistiske alternativ, designet til alsidig brug hele dagen. Ved lanceringen er 40mm-versionen tilgængelig i Black, Silver og Pink Gold, hvor 44mm-versionen fås i farverne Black, Silver og Green.

Galaxy Watch4 Classic – Til dem, der ønsker et mere klassisk og tidløst design med Samsungs velkendte roterende urskive. Både 42mm og 46mm versionerne vil være tilgængelige i farverne Black og Silver.

Mere information om Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic kan findes her:

Galaxy Watch4: www.samsung.com/galaxy-watch4

Galaxy Watch4 Classic: www.samsung.com/galaxy-watch4-classic

For at finde din egen stil ved at blande og matche Galaxy Watch4-seriens farver og remme virtuelt, besøg venligst https://www.samsung.com/dk/watches/watchstudio/

Galaxy Watch4 & Galaxy Watch4 Classic produktspecifikationer[15] [16]


[1] Erstatter ikke professionelle målemetoder til diagnose eller behandling af kvalificeret sundhedspersonale.

[2] Kræver Samsung Galaxy Smartphone med Android 7 eller nyere, og Samsung Health Monitor appen, som kun er tilgængelig i Samsung Galaxy App Store. EKG-appen er ikke beregnet til at erstatte traditionelle målemetoder eller behandlinger. EKG-appen er ikke beregnet til brugere med andre kendte arytmier end atrieflimren eller brugere under 22 år. Brugere bør ikke fortolke eller foretage kliniske handlinger baseret på produktresultater uden at konsultere kvalificeret sundhedspersonale.

[3] Funktionen til måling af iltmætning i blodet (SpO2) er ikke beregnet til brug ved diagnosticering af sygdom eller andre tilstande. Brugere bør ikke fortolke eller foretage kliniske handlinger baseret på produktresultater uden at konsultere kvalificeret sundhedspersonale. Måling af SpO2 er kun tilgængeligt på udvalgte markeder.

[4] Beregnet til generel forståelse og reference til din krop. Ikke beregnet til brug til påvisning, diagnose eller behandling af en medicinsk tilstand eller sygdom. Kontakt venligst autoriseret sundhedspersonale for at få råd. Brug ikke funktionen til at måle din kropssammensætning, hvis du har en pacemaker eller andet implanteret medicinsk udstyr. Mål ikke din kropssammensætning, hvis du er gravid. Måleresultaterne er muligvis ikke korrekte, hvis du er under 20 år.

[5] Yderligere omkostninger kan forekomme

[6] I øjeblikket kun tilgængelig i Canada, Korea, Storbritannien og USA. Tilgængeligheden kan variere på tidligere Samsung Smart TV-modeller, Samsung Smart TV AU7000 (2021) og senere.

[7] Kun beregnet til generelle sundheds- og fitnessformål. Ikke beregnet til brug til påvisning, diagnose eller behandling af nogen medicinsk tilstand eller sygdom. Målingerne er kun til din personlige reference. Kontakt en læge for professionel rådgivning. Kræver Samsung Health-app version 6.18 eller nyere for at se søvnhistorik.

[8] For at registrere snorken skal du beholde dit ur på din arm, mens du sover og placere din telefon på en stabil overflade nær dit hoved, f.eks. et natbord, med bunden af telefonen vendt mod dig.

[9] Denne funktion og tilhørende software er ikke beregnet til brug ved diagnosticering af sygdom eller andre tilstande.

[10] Begrænset til ur-kompatible apps downloadet fra Google Play Butik. Tilgængelig efter tilslutning af uret til en smartphone. Kræver den nyeste version af Google Play Butik på din tilsluttede enhed.

[11] Begrænset til ur-kompatible apps downloadet fra Google Play Butik. Tilgængelig efter tilslutning af uret til en smartphone. Kræver den nyeste version af Google Play Butik på din tilsluttede enhed.

Denne funktion er tilgængelig på Galaxy Buds+ og senere modeller i kombination med Galaxy-smartphones med One UI 3.1.1 eller nyere.

[12] Faktisk batteritid kan variere afhængigt af brugsbetingelser, f.eks. funktionsindstillinger, filtype til afspilning og Bluetooth-signalstyrke.

[13] Faktisk batteritid kan variere afhængigt af brugsbetingelser, f.eks. funktionsindstillinger, filtype til afspilning og Bluetooth-signalstyrke.

[14] Udskiftelige urremme sælges separat.

[15] Alle funktioner, specifikationer og andre produktoplysninger i dette dokument, herunder, men ikke begrænset til, fordele, design, priser, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og funktioner i produktet kan ændres uden varsel.

[16] Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige på enheder, der ikke er fra Samsung. Kompatible enheder kan variere fra marked til marked, operatør eller enhedsmærke.

[17] Målt uden sundhedssensorer.

[18] Uden rem

[19] Faktisk batterilevetid kan variere afhængigt af brugsbetingelser, f.eks. funktionsindstillinger, filtype til afspilning og Bluetooth-signalstyrke.

[20] Kun LTE -forbindelse er tilgængelig i LTE-modeller.

[21] Enhedsaktivering er kun tilgængelig efter tilslutning til en smartphone, der understøtter Google Mobile (obile) tjenester.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant