Gå til indhold
Galaxy Tab Active2
Galaxy Tab Active2

Pressemeddelelse -

Galaxy Tab Active2 gør hårdt arbejde nemt

En platform til forskellige arbejdsmiljøer med et hårdere ydre og et smartere indre. Tabletten er udstyret med funktioner som S-Pen, Pogo-pin, Samsung KNOX, fingeraftrykslæser og ansigtsgenkendelse.

København den 14. november 2017 – Samsung lancerer Galaxy Tab Active2, en tablet, som kombinerer brugervenlighed og ydeevne. Tab Active2 er IP68-klassificeret, hvilket betyder, at den er vand- og støvresistent*, og med et stødsikkert ydre** er dette et produkt, som letter arbejdet for dem, der til daglig arbejder i meget krævende omgivelser. Det tynde og kompakte design betyder, at den er lille nok til altid at have med sig rundt, og samtidig gør designet af de fysiske knapper og S-Pen det nemt at anvende tabletten i forskellige situationer.

Galaxy Tab Active2 er optimeret til virksomheder, der navigerer i forskellige miljøer og vejr. Med funktioner som "Glove Mode" er det muligt at bruge displayet med handsker på, og med hjælp fra S-Pennen er det nemt at navigere rundt i menuer og apps og hurtigt skrive under direkte på skærmen. S-Pennen skal desuden ikke oplades og fastgøres enkelt i tabletten. Med Pogo-pin bliver opladning, dataoverførsel og tastaturgenveje lettere end nogensinde før. Tab Active2 har Samsungs sikkerhedsløsning, KNOX, som giver høj datasikkerhed, flere lag af vinduer for maksimal produktivitet og et SDK (Software Developing Kit) som er tilgængelig til en brugerdefineret app-integration, hvilket betyder, at virksomheder kan tilføje deres egne apps, der kan fungere i flere vinduer og med S-Pennen.

– Uanset om du arbejder med transport, logistik, detailhandel eller i en statslig virksomhed, er Tab Active2 et værktøj designet til at gøre de digitale arbejdsopgaver i forskellige miljøer lettere. Den stærke ydeevne i kombination med et resistent design og vores sikkerhedsplatform Samsung KNOX gør tabletten til en pålidelig arbejdspartner, siger Ardelan Sohrevardi, produktchef for tablets og wearables hos Samsung i Norden

Galaxy Tab Active2 har en øget brugervenlighed, ydeevne og sikkerhed. Den har fingeraftrykslæser og ansigtsgenkendelse for en hurtig og sikker biometrisk identificering. Tab Active2 er også gjort klar til Augmented Reality, som kan benyttes til at projicere information om et objekt frem fra enheden, for eksempel hvis man ønsker at visualisere inspicering og repareration af en maskine, vise tegninger på bygninger, se information om varme og gas eller anvende den til at uddanne personale. Flere funktioner i Tab Active2 gør den klar til tredjepartsløsninger inden for Augmented Reality: forbedret kamera, kraftig Octa-core-processor, ekstra RAM, accelerometer, gyroskop, geomagnetisk sensor og GPS.

Galaxy Tab Active2 – flere anvendelsesområder til vidt forskellige brancher:

  • Transport – Førere kan anvende Tab Active2 monteret i forruden (med eller uden tredjeparts-tastatur) og få adgang til vejviser og fragtkvitteringer. Pogo-pin gør det nemt at tage tabletten ned og bruge den til at scanne stregkoder eller få leveringssignaturer.
  • Produktion – Medarbejdere kan kontrollere lagersaldo og bruge Augmented Reality som deres serviceudstyr samt bruge kameraet til dokumentation. De kan endda bruge Tab Active2 som en vægmonteret enhed.
  • Logistik – Medarbejdere kan hente materiale ved at scanne stregkoder og få adgang til ordrer og vagtplaner.
  • Statslig virksomhed – Personalet kan få sine rapporter underskrevet med S-Pen. Sygeplejersker kan få adgang til sundhedsdata Tilsynsmænd, inspektører og besigtningsmænd kan få hurtige svar fra deres databaser, tage billeder og skrive rapporter.
  • Detailhandel – Salgspersonale kan vise produkter i butikken og kontrollere vareleverancer uden at bekymre sig om at bruge en mindre holdbar tablet.

Samsung Galaxy Tab Active2 er tilgængelig i Danmark med en vejledende udsalgspris på 4.199 DKK.

* Kan klare 1,5 meters dybde i 30 minutter

** Kan klare fald på op til 1,2 meter med cover

Fakta: Samsung Galaxy Tab Active2 er udstyret med 1,6 GHz Octa-core-processor og 3 GB RAM, 16 GB ROM-hukommelse samt plads til 256 GB med microSD-kort. Har en 8’’ 1280x800 (WXGA) TFT LCD-skærm. 480 nit. batteri på 4,450 mAh. 127.6 x 214.7 x 9.9 mm, vægt 419g. Frontkamera: 5.0 MP, bagkamerea: 8.0 MP (Auto Focus). Operativsystem: Android 7.1. Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4+5GHz), Bluetooth v4.2, USB 2.0 Type-C, NFC, GPS + Glonass + Beidou. IP68-certifiering. Sensorer: Accelerometer, Fingeraftryk, Gyro, Proximity, Hall, Geomagnetic, RGB Light.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån