Få vores nyheder på mail

Galaxy S5 Active - robust smartphone til udendørsaktiviteter

Pressemeddelelse   •   Okt 01, 2014 09:00 CEST

København, 1. oktober 2014 – I dag lancerer Samsung den nye Galaxy S5 Active, en topmodel, bygget til at klare de mest krævende situationer. Galaxy S5 Active er designet til dig, som arbejder i et krævende miljø, eller bare har en forkærlighed for udendørsaktiviteter som klatring, rafting og lignende, og som ikke ønsker at bekymre dig om, hvorvidt telefonen tager skade.

Ekstrem kulde og højder

Ud over IP67-certificeringen, som indebærer, at telefonen kan modstå vand og støv, har Galaxy S5 Active bestået en test, som udsætter telefonen for 18 forskellige miljøforhold, såsom ekstreme temperaturændringer, højder, støv og sand. Testen betyder blandt andet, at telefonen er i stand til at klare nordiske forhold med kulde, regn og is.
”Hos Samsung arbejder vi konstant på at udvikle produkter, der passer til alle brugere. Med Galaxy S5 Active imødekommer vi behovet hos aktive personer, der ønsker en virkelig god smartphone, og som ikke gider bekymre sig for, om telefonen tager skade på arbejdet eller i fritiden,” siger Claus Holm, landedirektør for Samsung Danmark.

Den aktive følgesvend

Med Galaxy S5 Active får du en telefon, du ikke behøver at håndtere med fløjlshandsker. Den kan modstå alle slags vejrforhold, og med hjælp fra træningsappen S Health og den indbyggede pulsmåler, er den perfekt til dig, som ønsker at holde dig i form i naturen. S Health giver dig mulighed for at sætte mål og holde styr på alt lige fra, hvad du har spist, til hvor langt du har cyklet. Med Galaxy S5 Active er det dig, der sætter grænserne og ikke telefonen.

For at lette brugen har Galaxy S5 Active en knap, der giver hurtig adgang til dine yndlingsfunktioner, også selvom du har handsker på.

Skærm og kamera i topklasse

Super AMOLED-skærmen er i samme høje kvalitet som i Galaxy S5, og giver dig en fantastisk billedoplevelse uanset vejret. Kameraet på 16 megapixels gør det muligt at justere farver og lys i realtid og indfanger med lethed farverne i dine eventyr. Filmer du dine oplevelser, kan du gøre det i højeste opløsning (UHD 4K 3840 x 2160)).

Samsung Galaxy S5 Active kommer i farverne dark green og titanium silver. Galaxy S5 Active vil være tilgængelig i butikkerne fra november til en vejledende udsalgspris på 4.995 kroner.

Fakta: Samsung Galaxy S5 Active er udstyret med en 2.5 GHz Quad-Core Processor, 5,1” FullHD Super AMOLED (1920x1080) skærm. Android styresystem 4.4, Bluetooth®: 4.0 (BLE,ANT+), USB 2.0, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80 MIMO, NFC, RAM-hukommelse på 2 GB og 16 GB* intern hukommelse, micro SD-kortplads (op til 128 GB). Batteri 2800 mAh, Sensorer: Accelerometer, Geo-magnetisk, Gyroskop, Pulsmålere, Barometer
* Brugerhukommelsen kan være mindre end den samlede hukommelse på grund af systemfiler

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.