Gå til indhold
Galaxy Ring - Samsung deler sin vision for fremtiden

Pressemeddelelse -

Galaxy Ring - Samsung deler sin vision for fremtiden

Samsung har netop præsenteret en forsmag på en af sine seneste innovationer inden for wearables. Allerede under Unpacked-eventet i januar teasede Samsung for sin Galaxy Ring, og nu er der altså mere nyt om den.

I en nyligt offentliggjort artikel på Samsungs globale nyhedsrum deler Dr. Hon Pak - Vice President og chef for Digital Health Team i MX Business - sin vision for fremtiden og værdien af at bruge wearable-teknologi til at understøtte en sund livsstil. I den forbindelse har Samsung udviklet det helt nye produkt - Samsung Galaxy Ring.

Samsung Galaxy Ring repræsenterer ikke kun en teknologisk innovation, men er også en manifestation af Samsungs vision om en intelligent digital sundhedsplatform. Galaxy Ring vil være fuldt integreret i Samsung Galaxys økosystem af enheder og tjenester.

Samsung Galaxy Ring er planlagt til at blive lanceret senere i år

Læs hele Dr. Hon Paks artikel her.

Hent billeder af Samsung Galaxy Ring her.


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån