Gå til indhold
Galaxy Note 4 – Samsungs seneste tilføjelse til Note-serien

Pressemeddelelse -

Galaxy Note 4 – Samsungs seneste tilføjelse til Note-serien

Galaxy Note 4 med en endnu bedre S Pen og en imponerende skærm

København, 5. september 2014 – På IFA i Berlin offentliggjorde Samsung det nyeste medlem af Galaxy-familien, Galaxy Note 4. Med en større skærm, som giver skarpere og mere levende billeder, og en forbedret teknologi i S Pen, sætter Galaxy Note 4 standarden for vores generations nye smartphone-kultur.

– ”Da vi først introducerede Galaxy Note-serien, brugte vi stadig pen og papir i en digital verden. Med lanceringen af Galaxy Note 4 er teknikken forbedret og forfinet for at give en så optimal oplevelse for brugeren som muligt”, siger Claus Holm, Managing Director, Samsung Danmark.

Galaxy Note 4 har en 5,7 tommer Quad HD (2560x1440) Super AMOLED-skærm, som giver skarpere og mere levende billeder, dybere kontrast, bedre betragtningsvinkler og en utrolig responstid. Skærmstørrelsen muliggør også forbedrede multitasking-funktioner. Med et enkelt strøg over skærmen kan du ændre både tilstand og skærmstørrelse, afhængigt af om du foretrækker fuld skærm eller flere pop-up vinduer, når du bruger apps.

Pennen er mægtigere end fingeren
For at forenkle hverdagen og fokusere på de mest anvendte funktioner er S Pen blevet forbedret yderligere, og nu er det enklere at klippe, indsætte, oprette og gemme indhold. Derudover er teknologien i S Pen blevet forfinet for at efterligne følelsen af at skrive med en pen. Udover at skrive og notere direkte på mobilen, kan du med hjælp af S Note tage billeder af noter fra et stykke papir eller en whiteboard for derefter at konvertere billedet til en note i S Note.

Forbedret kamera til wefies
Det nye 16 megapixel-kamera er udstyret med Smart Optical Image Stabilizer, som stabiliserer billedet og giver bedre eksponering under dårlige lysforhold. Resultatet er en bedre gengivelse af lys, dybde, klarhed og detaljer i billederne. Desuden er forsiden af Galaxy Note 4 udstyret med et 3,7 megapixel-kamera med en vidvinkel på 120 grader, som gør, at du kan tage såkaldte ”wefies” uden problemer.

Funktionelt design og smarte funktioner
Galaxy Note 4 introducerer et nyt elegant designsprog i Galaxy-serien. Med sine afrundede hjørner og en skærm indrammet af metal er Galaxy Note 4 en fryd for øjet. Udover forbedret og forfinet teknologi er Galaxy Note 4 udstyret med nye smarte funktioner såsom hurtig opladning, ultra-energibesparelsestilstand, fingeraftrykslæser og verdens første UV-sensor i en mobil enhed.

– ”Galaxy Note 4 er kreativitet og teknologisk innovation i perfekt symbiose. Altsammen for at brugeren kan få mest muligt ud af sin mobiltelefon”, afslutter Claus Holm, administrerende direktør, Samsung Danmark.

Samsung Galaxy Note 4 kommer i farverne "Charcoal Black", "Frost White", "Bronze Gold” og vil være tilgængelig i butikkerne fra oktober. Vejledende udsalgspris er 5.995 kr.

Fakta: Samsung Galaxy Note 4 er udstyret med en 2.7 GHz Quad-Core Processor, 5,7” Quad HD Super AMOLED (2560 x 1440)-skærm. Android styresystem 4.4, Bluetooth®: 4.1 (BLE,ANT+), USB 2.0, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (HT80), MIMO PCIe, GPS / GLONASS / Baidu, NFC, RAM-minne på 3 GB og 32 GB* intern hukommelse, micro SD-kortplads (op til 128 GB). Batteri 3,220 mAh, Sensorer: Accelerometer, Geo-magnetisk, Gyroskop, Pulsmåler, UV, Barometer, Hall sensor, fingeraftrykslæser.   

* Den tilgængelige hukommelse kan være mindre end den totale hukommelse på grund af systemfiler


Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92