Gå til indhold
Galaxy Book Pro 360 5G – Nu hos danske forhandlere

Pressemeddelelse -

Galaxy Book Pro 360 5G – Nu hos danske forhandlere

København d. 8. oktober - Det er tid til en ny tilføjelse til Samsungs PC-serie. Galaxy Book Pro 360 5G fås nu hos udvalgte nordiske forhandlere - en bærbar computer med høj ydeevne, der giver en maksimal mobilitet og hurtig forbindelse.

Tidligere på året udvidede Samsung sit PC-sortiment med modellerne Samsung Galaxy Book, Galaxy Book Go, Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360. Nu er sortimentet i Norden blevet udvidet med den kraftfulde Galaxy Book Pro 360 5G. En fleksibel bærbar, der er designet til at fremme mobilitet med en hurtig forbindelse og giver forbrugeren en topydelse.

"I dag er kommunikation og bekvemmelighed ekstremt vigtig. Det glæder mig, at vi i Samsung kan tilbyde vores nordiske brugere en nyhed, der tillader hurtig forbindelse uden at gå på kompromis med mobiliteten," siger Claus Holm som er IM Director og Landechef i Samsung Danmark.

  Galaxy Book Pro 360 5G tilbyder, præcis som navnet antyder, en mulighed for mobil forbindelse[1]via 5G-mobilnetværket[2], så du ikke længere skal bruge tid på at søge efter et offentligt Wi-Fi. Ligesom din telefon er Galaxy Book Pro 360 5G altid tilsluttet[3] og klar til at udføre præcis de opgaver, som du har behov for.

  I Samsungs seneste Galaxy Book-serie er der flere modeller med mulighed for mobil forbindelse. Det skal være let for brugerne at slå computeren op og modtage en mail eller måske en præsentation, ligesom vi er vant til at bruge vores mobiltelefoner til. Med Galaxy Book Pro 360 5G hæver vi barren for forbindelse og hastighed, afslutter Claus Holm.

  Samsung Galaxy Book Pro 360 5G har en anbefalet cirkapris på DKK 12.990 og er tilgængelig hos udvalgte forhandlere i Norden.

  Læs meget mere om Samsung Galaxy Book-serien her.


  [1] Et mobilabonnement og mobildækning er påkrævet for mobil forbindelse til Samsung Galaxy Book Pro 360 5G. Kontakt din mobiloperatør for at få flere oplysninger.

  [2] 5G -tilslutningsmuligheder varierer mellem lande, byer og operatører. Kontakt din mobiloperatør for at få flere oplysninger om tilgængelighed.

  [3] Hvor mobilnetværk er tilgængelige.

  Emner

  Kategorier


  Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


  Kontakt

  Nikoline Meincke

  Nikoline Meincke

  Pressekontakt PR senior consultant
  Kristoffer Kej

  Kristoffer Kej

  Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
  Elin Axelsson

  Elin Axelsson

  Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
  RelationsPeople

  RelationsPeople

  Pressekontakt For billeder og produktudlån
  Samsung kundesupport

  Samsung kundesupport

  Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

  Bjørn Andreassen

  Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92