Få vores nyheder på mail

Fra i dag kan du lytte til Apple Music på dit Samsung Smart TV

Pressemeddelelse   •   Apr 23, 2020 16:05 CEST

Samsung udvider nu deres tilbud af underholdning på alle Samsung Smart TV. Med Apple Music får brugerne adgang til over 60 millioner sange uden reklamer, tusindvis af spillelister, musikvideoer, live radio og meget mere.

København, Danmark – 23. april, 2020 – Samsung Electronics Co., Ltd. har annonceret, at de er det første TV-brand, der integrerer Apple Music på Smart TV-platformen. Brugere i over 100 lande får fra i dag adgang til at bruge Apple Music direkte på deres Samsung Smart TV.

Alle mennesker i hele verden er for tiden mere hjemme. Derfor har Samsung de seneste måneder tilføjet mange flere muligheder for underholdning og sundhed på deres Smart TV-platform. Har man et Samsung Smart TV-model fra 2018 til 2020 kan abonnenter nu også gå på opdagelse i sin Apple Music konto fra sit TV og streame over 60 millioner sange uden reklamer, se top musikvideoer og lytte til tusindvis af playlister skabt af de dygtigste musikeksperter.

abonnenter af Apple Music kan også få daglige skræddersyede anbefalinger og lytte til den innovative radiostation Beats 1 – en global live stream radio med eksklusive programmer produceret af artister som Frank Ocean, Nicki Minaj, The Weeknd, DJ Khaled og Elton John. Derudover får abonnenter også adgang til det helt nye indhold ”At Home With Apple Music” med skræddersyede spillelister, optagede FaceTime chats med artister hjemmefra og eksklusive interviews for at skabe en følelse af stadig at være forbundet og have et netværk på trods af fysisk distance.

Vores mål har altid været at levere den bedste underholdning og oplevelse til forbrugerne – og nu hvor alle mennesker bruger meget mere tid derhjemme er vi meget mere fokuserede og dedikerede til denne mission,” siger Morten Bang, Account Manager & Product Specialist TV/AV Samsung Electronics. ”Sidste år var vi den første TV-producent til at tilbyde Apple TV-appen og i dag er vi de første til at tilbyde Apple Music. Vores partnerskab med Apple er en stor fordel for vores brugere, der gennem deres Smart TV får mulighed for at tilgå et stort univers af indhold og underholdning". 

Ejere af et Samsung Smart TV kan downloade Apple Music fra Samsung Smart TV’ets App Store, logge ind på deres konto med deres Apple ID eller oprette en profil direkte fra deres Smart TV. Brugere der ikke har en Apple Music konto endnu, kan oprette en profil og få gratis adgang i tre måneder.

Ud over Apple Music’s store katalog kan abonnenter også se originale shows, spændende koncerter og andet eksklusivt indhold på deres Samsung Smart TV.

Læs mere om Samsungs Smart TV her: www.samsung.com/tvs/

Om Apple music

Apple elsker musik. Med iPod og iTunes revolutionerede Apple musikoplevelsen ved at ligge tusindvis af sange i lommen. I dag tager Apple Music dette til det ultimative med over 60 millioner sange, tusinder af spillelister og daglige udvælgelser fra verdens bedste musikeksperter, herunder Beats 1 Radio, en global live stream. Siden 2015 har Apple Music budt titusindvis af millioner abonnenter i 115 lande velkommen. Problemfri streaming til iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV, Mac, HomePod og CarPlay er Apple Music den mest komplette musikoplevelse på planeten.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/