Gå til indhold
Fokus på pladsudnyttelse: Smart indretning i nyt køle-/fryseskab

Pressemeddelelse -

Fokus på pladsudnyttelse: Smart indretning i nyt køle-/fryseskab

Det er det indre der tæller. Det er Samsungs nye smarte kombinerede køle-/fryseskab et bevis på.

Samsung lancerer nu en ny serie køle-/fryseskabe, som udnytter den indvendige plads fuldt ud. En af de smarte nyheder i det nye kombiskab er køleskabets udtrækkelige hylde, som gør det nemt at få fat i råvarerne og få overblik over, hvad der gemmer sig på hylden. En smart funktion, der minimerer spildplads bagerst i køleskabet. Samtlige skuffer i både køle- og frysedelen kan desuden trækkes længere ud, så det er nemmere at få adgang til alle dine madvarer.

Med den såkaldte Grab’n’Go-indsats, som kan tages ud af køleskabet, kan man let tage f.eks. dressinger med ud til grillbuffetten på terassen. Og i køleskabsdøren er der rig mulighed for opbevaring af flasker i forskellige størrelser, så der altid er kolde drikke klar til gæsterne, når du holder middag. Desuden er skabet også udstyret med en vinhylde i rustfri stål.

Smart teknologi fra Samsung


De nye kombiskabe er udstyret med automatisk afrimning samt en digital inverterkompressor. Disse funktioner gør køleskabet mere lydløst og mere energibesparende, samtidig med at temperaturen optimeres. Uanset om døren åbnes, eller et varmt fad stilles i køleskabet, justeres temperaturen automatisk indvendig. Hver hylde og skuffe har endda sine egne luftventiler, hvilket giver en præcis temperatur og hurtig temperaturtilpasning, efter køleskabsdøren lukkes. Topmodellerne er desuden udstyret med en særskilt skuffe i køleskabet, der, uafhængigt af resten af køleskabet, kan indstilles til en særlig temperatur. Perfekt til optøning af kød, opbevaring af grøntsager eller hurtig nedkøling af drikkevarerne til festen.

Fakta RB29/31 og RT22:

Den nye serie af køle-/fryseskabe fra Samsung omfatter i alt 18 modeller. De forskellige modeller har energiklasse A+++ til A+, hvilket giver et årligt energiforbrug på mellem 172 og 280 kWh. Måler 178/185x59,5 cm (fryser nederst) og 154,5x55,5 cm (fryser øverst). LED-belysning for mindst muligt energiforbrug, et skarpt lys og mere plads. De nye modeller forventes i butikkerne i løbet af februar og marts til en vejledende udsalgspris på 3.500 – 11.000 kr.

Pressekontakt:


Erik Juhlin, lyd og billede, hårde hvidevarer, erik.juhlin@samsung.se, +46 (0)70 33 55 874 Rickard Andersson, telekom, IT, rickard.andersson@samsung.se, +46 (0)70 604 44 51
Emilie Holmbo Jensen, PR-kontakt, emje@peoplegroup.dk, +45 25 18 70 90
For produktudlån, kontakt venligst: samsung@relationspeople.dk +45 22 65 52 43
Nyheder via RSS: www.samsung.com/dk/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do ___________________________________________________________________________________ Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-tv, smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 227.000 medarbejdere fordelt på 75 lande og har en årlig omsætning på mere end 143 mia. dollars. Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.

Emner

Kategorier

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån