Få vores nyheder på mail

Fang de vigtige øjeblikke med Samsung NX1

Pressemeddelelse   •   Sep 15, 2014 14:00 CEST

Samsung lancerer NX1, et nyt kamera designet til fotografer som ønsker billeder i et professionelt udtryk

København, Danmark – 15. september 2014 – I dag lancerer Samsung et nyt medlem i familien af NX systemkameraer, NX1, som kombinerer skelsættende design, den nyeste teknologi og Samsungs ekspertise inden for innovation. NX1 giver en super billedkvalitet og funktionalitet, samtidig med at kameraet er modstandsdygtigt over for vandsprøjt og støv og er det første systemkamera i verden som har Bluetooth-tilslutning.

"NX1 repræsenterer det ypperste af Samsungs forskning inden for fototeknik og tilbyder intuitiv, professionel fotokvalitet til alle typer brugere,” fortæller Claus Holm, landedirektør for Samsung Danmark. "Lanceringen af NX, med et holdbart design og udskiftelige objektiver, giver fotograferne mulighed for at fange det bedste billede i enhver tænkelig situation.”

Hurtighed og præcision

NX1 har en uovertruffen farvegengivelse og støjreduktion. Med Samsungs nye NX AF (auto fokus) giver kameraet brugeren mulighed for at fange alle detaljer i farten, uden at skulle bruge tid på besværlige kameraindstillinger. Desuden understøtter NX1 4K UHD video-optagelse uden behov for ekstra udstyr.

Klassisk design og stor holdbarhed

Den utroligt holdbare magnesiumlegering i kamerahuset giver en fornemmelse af et solidt og holdbart kamera, når man bruger det. NX1 er desuden støv- og vandafvisende, med gummibeskyttelse over knapper, således at kameraet kan bruges hvor som helst og når som helst selv i et udendørs miljø. Touchskærmen på 3 tommer er lysstærk og giver et krystalklart billede. Kameraet er udstyret med Wi-Fi og har hurtige og avancerede tilslutningsmuligheder, således at brugerne kan sende store billedfiler og videoer i Full HD hurtigt og uden forsinkelse. NX1 er desuden det første kamera i verden som er udstyret med Bluetooth-tilslutning, således at kameraet let kan tilsluttes smartphones og tablets.

Et helt nyt NX-objektiv

Udvalget af NX-objektiverne bliver med NX1 udvidet med det nye 50-150 mm 2.8 S ED OIS objektiv, et high-end premium teleobjektiv, der perfekt matcher NX1. Med sin ultra hurtige F2.8 maksimale blændeåbning og 35 mm svarende til 77-231 mm brændvidde, er denne multifunktions S-serie linse ideel til en bred vifte af forskellige aktiviteter, herunder sport, dyreliv og portrætfotografering. Yderligere funktioner omfatter Advanced Multi-Axis Optical Image Stabilization (OIS)-system med op til 4,5 stop (på midten af området under CIPA-standarden), Samsungs ultra præcise stepmotor (UPSM), og støv- og vandafvisende, hvilket skyldes Samsungs Hyper Shield (SHS)

NX1 er tilgængelig i butikkerne fra november til en vejledende udsalgspris på 12.000 kr. Find kameraets specifikationer i den vedhæftede pdf nederst på siden.

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.