Få vores nyheder på mail

Fang de vigtige øjeblikke i dette forår med det nye Samsung NX30 kamera

Pressemeddelelse   •   Mar 28, 2014 10:52 CET

Dette forår lancerer Samsung NX30. Kameraet har et stilfuldt design og en lang række funktioner, der sikrer, at du fanger gode minder og oplevelser med familie og venner i billeder af høj kvalitet.

NX30 er både til dig, der har en stor passion for fotografi, og altid har et kamera med over skulderen, og til dig der gerne vil i gang med at tage professionelle billeder fra rejser og oplevelser. Lige meget om du er den erfarne fotograf eller nybegynderen, vil NX30 kunne imødekomme dit behov takket være dets intuitive og logiske styresystem. 

Kameraet har flere smarte funktioner som ’Hybrid Auto Focus’, der sikrer, at dine billeder får alle de vigtige detaljer med og ser professionelle ud. Når du har taget et godt billede eller en video, kan du med ’Tag & Go’-funktionen overføre det til din smartphone eller tablet. Kameraet har endvidere NFC og Wi-Fi, hvilket gør det muligt at dele dine oplevelser og billeder med venner og familie.

Med Samsung NX30 vil du let og simpelt kunne tage dette års ferieminder og dele det med hele familien og alle vennerne.

Samsung NX30 kommer i butikkerne i løbet af foråret til en vejledende udsalgspris på 8.000 kr.


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.