Gå til indhold
Fabrikskalibreret farvegengivelse i ny UHD-skærm fra Samsung

Pressemeddelelse -

Fabrikskalibreret farvegengivelse i ny UHD-skærm fra Samsung

Til kreativt, professionelt brug inden for film, fotografi og design

København – d. 23. september 2014 – Har du nogensinde drømt om at arbejde med en skærm med ekstrem høj opløsning, hvor farvegengivelsen allerede er kalibreret på den bedst mulige måde? Nu behøver du ikke længere kun at drømme. Med den seneste UHD*-skærm UD970 på 31,5 tommer præsenterer Samsung et uovertruffent kraftcenter til brugere, som arbejder med grafik, design og form, levende billeder eller fotografi.

Farvegengivelse på et nyt niveau

Hver skærm gennemgår en nøje kalibrering allerede i produktionen, og understøtter hardware-kalibrering i 25 zoner. Det giver en jævn og præcis farveovergang samt levende farver i både gråtoneskala og hvidbalance. Sammen med understøttelse af Adobe RGB på 99,5 % opnår denne UHD-skærm en ekstrem billedkvalitet. UD970 tager farvegengivning til et nyt niveau, og giver kreative og professionelle brugere en fantastisk billedoplevelse i alle aspekter af deres digitale produktion. 

Med en betragtningsvinkel på 178 grader, og muligheden for at indstille skærmen i fire akser, kan du nemt finde en passende stilling til hver opgave. Bagsiden har et enkelt design der skaber et stilfuldt udtryk. Skærmen, der for nylig blev præsenteret på Photokina i Köln, har modtaget en branchecertificering for sin UHD-billedkvalitet af de internationale certificeringsorganisationer UL (Underwriters Laboratories), TÜV Rheinland og Forgra. 

UD970 er tilgængelig hos Samsungs forhandlere fra november til en vejledende pris på 14.900 kr. Find skærmens specifikationer i dokumentet nederst på siden.

* UHD står for Ultra HD og betyder fire gange så høj opløsning (3840x2160) som Full HD.


Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92