Få vores nyheder på mail

Energieffektiv tørretumbler med smarte funktioner

Pressemeddelelse   •   Sep 26, 2013 13:06 CEST

Samsung fuldender din vaskeoplevelse og lancerer en ny tørretumbler, med varmepumpeteknologi - Skånsom mod både miljøet, dit tøj og din tegnebog.

København, d. 26. september 2013 – Samsung lancerer nu sin første tørretumbler med varmepumpeteknologi på det nordiske marked.

Samsung DVXXF5EXHGW kan takket være tørretumblerens nye varmepumpeteknologi bruge systemets egen varme og kulde til tørring og kondensering af tøjet. På den måde kan du halvere dit energiforbrug, tørre dit tøj mere skånsomt og spare på økonomien. Samsung DVXXF5EXHGW har desuden sit eget ventilationssystem og er derfor velegnet til små rum, eksempelvis i en bylejlighed.

Og ikke nok med det. Med den nye funktion Smart Check kan du scanne en eventuel fejlkode i displayet på tørretumbleren med din smartphone. Herefter vil den fortælle dig, om problemet er et, du selv kan løse, eller om du har brug for hjælp fra en servicetekniker. Fejlsøgning og service har aldrig været nemmere.  

Samsungs nye tørretumbler DVXXF5EXHGW findes i butikkerne nu til en vejledende pris på 8.000 kroner for syv kilo tørrekapacitet, 9.000 kroner for 8 kilo tørrekapacitet og 10.000 kroner for 9 kilo tørrekapacitet. 

FAKTA

Samsung DVXXF5EXHGW er en kondenstørretumbler med varmepumpeteknologi i energiklasse A++. Tumbleren findes i tørrekapaciteterne 7-9 kilo. Grafisk LED-display, indvendig belysning, vendbar låge og tørrestativ. Tørretumbleren har funktioner som Smart Check og Clean Alarm, og tromlen er designet med Diamond Drum-teknologien.


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 270.000 medarbejdere fordelt på 79 lande og har en årlig omsætning på mere end 187,8 mia. dollars. Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.