Få vores nyheder på mail

Endelig lander Samsungs udendørs TV The Terrace på det danske marked

Pressemeddelelse   •   Apr 16, 2021 09:00 CEST

Samsung lancerer nu sit første udendørs TV, The Terrace, med en matchende soundbar på det danske marked. En undersøgelse foretaget af Norstat på vegne af Samsung Nordic viser, at 94 % af danskerne foretrækker at være udendørs om sommeren. Med The Terrace udvider Samsung sin livsstilsportefølje inden for TV, hvilket betyder, at du nu kan opleve QLED 4K-billedkvalitet udendørs.

Samsung udvider nu sin prisvindende livsstilsporteføljeinden for TVmed tilføjelsen af The Terrace - det første 4K QLED-TV til udendørs brug med en matchende soundbar. The Terrace er et Samsung Smart TV, der er specielt designet til at flytte TV-oplevelsen udendørs.

The Terrace kommer i 55”, 65” og 75” og leverer Samsungs brancheførende QLED 4K-billedkvalitet og Smart TV-funktioner. Skærmen er vejrbestandig mod vand og støv og tåler temperaturer mellem ca. -31 og +50 grader[1]. The Terrace TV (LST7T) og The Terrace Soundbar (HW-LST70T) sælges separat.

- Det er vigtigt for danskerne at være udendørs om sommeren. Faktisk svarer hele 94 %, at det er vigtigt for dem at tilbringe tid udendørs og 57 % ville ønske, at de brugte endnu mere tid udenfor. Derfor er The Terrace en tilføjelse til det danske marked, som vi er meget stolte af, da det flytter stuen udendørs og kan imødekomme ønsket om at være mere ude, siger Kim Gertsen, Account Manager & Team Lead for TV og lyd i Samsung Danmark.

TV’et giver en lysstyrke på op til 2000 nits, hvilket sikrer, at seeren kan nyde indhold i realistisk billedkvalitet, selv i dagslys. QLED 4K-skærmen er også fremragende til sportsfans: med en høj billedhastighed og teknologi til forbedret skarphed i bevægelse giver den en klar, virkelighedstro billedkvalitet - perfekt til bevægelseskrævende indhold. Skærmen er også belagt med antireflektions- og adaptiv billedteknologi, der optimerer indholdet ved at analysere miljøet og kontinuerligt justere lys og kontrast.

Derudover har The Terrace opnået høje krav til vand- og støvmodstand (IP55), så den fungerer godt i de fleste miljøer*. TV’et er holdbart samtidig med, at det også har et tyndt og elegant design på 59,8 mm.

The Terrace Soundbar skaber harmoni til TV’et

The Terrace og The Terrace Soundbar tilbyder dynamisk lyd, der kan sammenlignes med hjemmebiografen. Soundbaren leverer lyd i høj kvalitet med en dyb og klar baslyd fra de indbyggede bashøjttalere. Til dem, der ønsker at bruge systemet til mere end bare TV-lyd, har The Terrace Soundbar både Wi-Fi og Bluetooth-forbindelse, så den kan nemt forbindes til andre enheder, såsom til mobilen for at streame musik. For den maksimale lydoplevelse har soundbaren også forvrængningsbegrænsende teknologi til en ren og kraftig lyd. The Terrace Soundbar er lige så beskyttet mod vejr og vind som selve TV’et (IP55) og kan monteres på en væg eller direkte på The Terrace TV. Beslag inkluderet.

Samsung The Terrace fås i tre forskellige størrelser og prisklasser: 55”- 29.999 DKK, 65”- 39.999 DKK og 75” - 49.999 DKK. The Terrace Soundbar koster DKK 7.499. The Terrace vil være salgsklar i Danmark fra slutningen af april.

Om The Terrace:The Terrace er Samsungs første udendørs TV med en ledsagende soundbar, der giver dynamisk lyd. Modellen kommer i 55”, 65” og 75” og leverer Samsungs brancheførende QLED 4K-billedkvalitet og Smart TV-funktioner. Skærmen er vejrbestandig mod vand og støv og tåler temperaturer mellem ca. -31 og +50 grader**. The Terrace TV (LST7T) og The Terrace Soundbar (HW-LST70T) sælges separat. The Terrace - pris fra DKK 29.999. The Terrace Soundbar - Vejledende pris DKK 7.499.

Om undersøgelsen

Undersøgelsen blev udført i marts 2021 af Norstat på vegne af Samsung Nordic. I alt har 1.018 respondenter i alderen 18–65 år deltaget i undersøgelsen, hvilket er statistisk signifikant på nationalt niveau. Resultater og statistik i denne rapport kommer fra undersøgelsen, og henvisninger til gruppen "danskere" fører tilbage til deltagernes svar i undersøgelsen.

[1] Celcius

* The Terrace er designet til placering i udendørs miljøer med skygge. The Terrace kan delvist være udsat for omgivende sollys, men direkte sollys bør undgås.

** Beskyttelse mod vand og støv baseret på IP55-standarden (international kapslingsklasse) og drift ved temperaturer mellem ca. -31 og 50 ℃.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/