Få vores nyheder på mail

Ekstremt lille og med perfekte resultater – det nye Samsung NX Mini SMART-kamera

Pressemeddelelse   •   Mar 28, 2014 10:49 CET

Skyd og del fantastiske billeder med det tynde kamera med udskifteligt objektiv

Samsung lancerer nu NX Mini SMART kamera, Samsungs tyndeste og letteste kamera med udskifteligt objektiv. NX Minis smidige, stilrene design og høje billedkvalitet gør kameraet perfekt til at fange livets vigtigste øjeblikke.

”Samsung NX Mini har både stil og substans, hvilket gør det til et perfekt kamera for alle, som gerne vil portrættere deres liv gennem billeder af høj kvalitet. Kameraets lette vægt og form gør det perfekt til at tage med i lommen, siger Anders Tegnér, Samsungs nordiske produktchef for kameraer.

Du kan fange alle livets øjeblikke – både de store og de små – uden besvær, når du er på farten.
Det er nemt at tage NX Mini med overalt, og du kan være sikker på, at dine billeder har den høje kvalitet, som enhver passioneret fotograf kræver. Med den højeste opløsning i sin klasse sikrer NX Mini, at dine billeder er spækket med livlige farver. Kameraet har et solidt metalhus med luksuriøse detaljer i læderlook. NX Mini fås i fem forskellige farver: hvid, rosa, mintgrøn, brun og sort.

Det perfekte selfie-kamera
NX Mini tager højde for de seneste forbrugertrends og fås derfor med en række egenskaber, som giver fotografer mulighed for at tage ”selfien” til næste niveau. Med et ’Flip up and Touch’-display, som kan vendes 180 grader, kan du nemt tage perfekte billeder af dig selv. Du kan også posere foran kameraet og tage en selfie ved at vinke til kameraet – udløseren styres af en bevægelsessensor.
Med det ultratynde vidvikelobjektiv kan du også tage gruppebilleder på så kort afstand, at du selv kan være en del af billedet.

Som med alle Samsungs SMART-kameraer i 2014 er NX Mini udstyret med avanceret WiFi og NFC-teknologi, som lader dig dele billeder hurtigt og enkelt. Du kobler nemt NX Mini sammen med andre NFC-enheder, for eksempel andre telefoner og tablets, blot ved at lade enhederne røre hinanden. Du kan dernæst dele dine billeder via ’Mobile Link’, sende billeder til helt op til fire enheder via Group Share eller styre NX Mini via din smartphone.

Med hjælp fra NX-M Mount Adaptor (ED-MA4NXM) kan du anvende yderligere 15 forskellige objektiver til NX Mini. Disse objektiver sælges separat. Samsung NX Mini Smart kamera fås i danske butikker fra april. Den vejledende udslagspris for NX-M 9-27-mm er på 3.799 kr. og for NX-M 9-mm 2.999 kr.


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.