Få vores nyheder på mail

Digital hypnose kan få dig til at glemme din yndlingsserie

Pressemeddelelse   •   Dec 11, 2017 07:00 CET

I dag kan man se serier på helt nye måder og 65 procent af danskerne binge-watcher regelmæssigt. Det viser en ny undersøgelse gennemført på vegne af Samsung. De nye måder at se serier bidrager samtidig til en større risiko for at blive udsat for spoilers, noget som 43 procent har oplevet. Nu lancerer Samsung en potentiel løsning – den digitale hypnosetjeneste Unspoil Me, som giver dig mulighed for at glemme hele eller dele af din yndlingsserie eller film.

København, den 11. december 2017 – er du en af de mange, som er blevet udsat for spoiling? Eller gad du godt, at det var muligt at se din yndlingsserie eller -film igen uden at kunne huske handlingen? I samarbejde med hypnotisøren Ulf Sandström lancerer Samsung nu Unspoil Me.

Med Unspoil Me kan seere glemme hele eller dele af TV-serier og film. Hypnotisøren Ulf Sandström har udarbejdet en lidt over tyve minutter lang hypnose, skræddersyet til at guide brugeren gennem selvhypnose. Hypnosen fungerer for en stor del af befolkningen og er en metode, som længe er blevet anvendt for at få mennesker til at ændre mønstre og bearbejde minder.

Ulf Sandström har hypnotiseret tusindvis af mennesker og ifølge ham, kan vi enkelt forandre vores tanker, adfærd og følelser. Selv når det kommer til selvhypnose, kan du styre hjernen til at gemme detaljer i film og serier.

- Ved selvhypnose kan vi tage kontrollen over ubevidste processer. Det kan være en meget effektiv måde at skabe mentale forandringer hos en person, som det medvidende logisk sind ikke kan opnå. Hypnose har gennem historien været anvendt for at glemme ting, ofte i et terapeutisk sigte. Med Unspoil Me kan vi anvende dette til at skabe nye oplevelser i stedet, siger Ulf Sandström, hypnotisør og mental træner.

Hver femte dansker (18%) bruger i gennemsnit 6-10 timer om ugen på at se serier og 65 procent bingewacther – altså marathon-ser serier. 42 procent af danskerne har været udsat for spoilers, hvoraf næsten hver femte (17%) har opgivet at færdiggøre eller begynde på en serie, fordi nogen har afsløret vigtige detaljer i handlingen. Det viser en undersøgelse blandt 3000 danskere, som GFK Norm har gennemført på vegne af Samsung.

Samsung satser stor på at tilbyde et lettilgængeligt og bredt indhold af film og serier i sine Smart TV. Med Samsung QLED TV får seerne en enestående billedkvalitet og kan opfatte detaljer, som tidligere ikke har været set. Samsung har skabt Unspoil Me med forhåbningen om at flere skal kunne oplevelse/genopdage sin yndlingsserie på ny.

- Det bliver mere og mere almindelt at bingewatche – altså marathon-se serier, og forudsætningerne for at skabe den bedste oplevelse har aldrig været bedre. Med lettilgængeligt indhold direkte i tv’et og en enestående billedkvalitet er det enkelt at skabe den perfekte oplevelse. Men hvad er det værd, hvis man allerede ved, hvordan alt ender? Derfor har vi skabt Unspoil Me for at hjælpe mennesker til at opleve deres yndlingsserie, som var det første gang, uanset om man allerede har set serien eller om nogen har afsløret handlingen, siger Tommy Nilsson, ansvarlig for TV/AV hos Samsung i Norden.

Unspoil Me er tilgængelig på både dansk og engelsk. Hypnosen tager 23 minutter, og det er vigtigt, at man tager hele hypnosen på én gang og befinder sig et sted, hvor der er stille og ingen forstyrrelser.

Test Unspoil Me og læs mere om tjenesten på: www.samsung.com/dk/unspoilme/

Om undersøgelsen
Undersøgelsen er gennemført af GFK Norm på vegne af Samsung i november 2017. Undersøgelsen har 3000 respondenter og er statistisk sikret.

***

Pressekontakt
Elin Axelsson / e.axelsson@partner.samsung.com  / +46 73 671 95 26
Sofie Kragh /ski@relationspeople.dk / +45 22 65 53 80

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/