Gå til indhold
Den nye Samsung Galaxy Book-serie er her: En bærbar computeroplevelse med den ultimative kombination af mobilitet og kraft

Pressemeddelelse -

Den nye Samsung Galaxy Book-serie er her: En bærbar computeroplevelse med den ultimative kombination af mobilitet og kraft

København, den 28. april 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd. præsenterer i dag Galaxy Book, Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360, den nye generation af bærbare computere, der kombinerer kraften fra en PC med det mobile DNA fra Samsung Galaxy smartphones. Galaxy Book-serien er udstyret med innovative mobile løsninger såsom 5G-opkobling, unikke AMOLED-skærme, en kraftfuld 11. generations Gen Intel® Core™ processor og et ultrakompakt design. Målet med Galaxy-økosystemet er at gøre dine oplevelser på tværs af enheder så gnidningsfrie som muligt, uanset om det er arbejde eller underholdning. Derfor har Samsung, i tæt samarbejde med Microsoft og Intel, skabt et bedre økosystem, hvor smartphones og computere arbejder sammen.

”I løbet af det sidste årti har vi hos Samsung skabt utallige, banebrydende mobiloplevelser. Ny hardware, ny software, nye måder at holde kontakten på. Den nye Galaxy Book-serie er mobile computere til en forbundet verden – ultralet bærbarhed, høj performance og ubegrænset tilslutning er et vindue ud til det større Galaxy-økosystem,” siger Claus Holm, Country Manager & IM Director hos Samsung Danmark.

Mobilt design, skabt til det moderne menneske

Galaxy Book-serien er designet ud fra de behov og rutiner, moderne mobilbrugere har. Disse PC’er er Samsungs mest bærbare til dato, da Galaxy Book Pro 13” vejer så lidt som 870 gram[1] og har et mål på blot 11,2 mm. Det kompakte design går heller ikke på kompromis med holdbarheden. PC’erne er bygget med serie-5000 aluminium, som er den samme type, der anvendes til konstruktionen af fly. Med LTE[2] og 5G[3]-forbindelse kan du arbejde hvor som helst og når som helst uden afbrydelse. Galaxy Book-serien er desuden klar til Wi-Fi 6E[4].

Galaxy Book-serien er udstyret med batteri til at holde dig på farten hele dagen. Hvis behovet for strøm opstår, har computerne 65W hurtigopladning via USB-C.

Fordybende underholdning med Super AMOLED

Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360 er Samsungs første computere med Super AMOLED[5] skærm. Den er SGS Eye Care-certificeret, hvilket producerer op til 70 % mindre blålys. Derudover kan Intelligent Color Engine- teknikken automatisk justere farvedybden afhængigt af den opgave, du sidder med[6]. Galaxy Book 360 13” og 15” er begge udstyret med Super AMOLED-skærme, mens Galaxy Book Pro 13” og 15” begge har AMOLED-skærm. Alle Galaxy Book-modeller er bygget med AKG-højtalere og mulighed for Dolby Atmos for en endnu mere dyberegående lyd.

Øget produktivitet og færre forstyrrelser med højt ydende hardware

Galaxy Book-serien er udstyret med en 11. generations Gen Intel® Core™ processor og Intel® Iris® Xe grafik. Serien er desuden certificeret på Intel® Evo™ platformen,hvilket vidner om brancheførende præstation, fantastisk grafik, konstant forbindelse og lang batteritid[7]. MedIntelligent Performance Managertilpasser Galaxy Book Pro-serien sig til computerens position, miljø og systembelastning og justerer automatisk blæserlyd, temperatur og batterianvendelse.

Galaxy Book-serien er også udstyret med Pro Keyboard. Det opdaterede tastatur er blandt andet mere stille end tidligere. Udover tastaturet har computerne også en 23 %[8] større touchpad, så der er bedre plads til at scrolle eller zoome. Quick Search-funktionen kan søge mellem dokumenter efter nøgleord, genkende den fonetiske ækvivalent til ordtegn og søge mellem dine filer for relevante resultater.

Med Studio Mode kan du skabe de ideelle forudsætninger for videomøder og sammen med Intelligent Noise Cancelling, der eliminerer lyd fra omgivelserne, kommer du både til at blive set og hørt tydeligere.

Galaxy Book Pro 360 kommer med en opgraderetS Pen[9]. Den er nu 2,2 gange tykkere for en mere virkelighedstro skriveoplevelse. Med S-Pennen kan du nemt tage noter til vigtige møder eller forelæsninger – eller til at slippe din kreativitet løs, Clip Studio Paint[10].

Centrum af dit mobile økosystem

Galaxy-serien arbejder gnidningsfrit sammen med dine andre Galaxy-enheder for øget produktivitet og effektivitet. Gør mere og spar tid med enheder og økosystemer, der arbejder bedre sammen takket være et tæt samarbejde med Microsoft. Second screen[11]lader dig udvide dit display til din Galaxy Tab, så det bliver lettere at multitaske med Dupliker og Udvid-funktionerne. Med Link to Windows og Microsoft Your Phone[12] integrationerne kan du svare på opkald, tjekke notifikationer, få adgang til billeder og beskeder samt have op til fem apps kørende direkte fra din smartphone til dit skrivebord[13]. Du kan også opbevare alle dine billeder fra hver enhed et samlet sted. Tag Super Slow-mo eller helt almindelige billeder fra din Galaxy smartphone og se dem på din Galaxy Book, Galaxy Book Pro eller Galaxy Book Pro 360. Alt indhold på din telefon beholder samme format uanset hvilken enhed, du ser det på, inklusiv specialeffekter.

Galaxy-enheder er nu mere forbundne end nogensinde. Easy Bluetooth Connection[14] forbinder dine Galaxy Buds med din Galaxy Book-serie, så du ikke behøver at ændre Bluetooth-indstillinger frem og tilbage mellem enhederne. Med Galaxy Book Smart Switch[15] kan du hurtigt overføre dine yndlingsbilleder, film, filer, apps og selv indstillinger fra din eksisterende Windows pc til din Galaxy Book-enhed. Quick Share[16]til Galaxy Book-serienlader dig dele indhold mellem dine Galaxy-enheder eller dine studiekammerater og kollegaer med blot nogle få tryk på tasterne. Det betyder, at du nemt kan trække og slippe filer mellem din Galaxy Book og din Galaxy smartphone. Dertil kan du benytte det autosynkroniserede program Samsung Notes mellem alle dine Galaxy-enheder.

Galaxy Book-serien fungerer også som den ultimative smart hjemmebase med gnidningsfri SmartThings integration. Med SmartThingsappen på Galaxy Book kan du slukke lyset, ændre temperaturen eller endda tænde for køkkenredskaber – alt sammen fra din sofa. Med SmartThings Find kan du hurtigt lokalisere din Bluetooth-parrede Galaxy smartphone eller tilbehør. Med det komplette Samsung Galaxy økosystems integration er Galaxy Book-serien nu den ultimative forbindelse mellem dine enheder.

Galaxy Book

Samsung lancerer også Galaxy Book, en kraftfuld PC i et ekstra slankt design, den nyeste teknologi og kraftfuld performance. I løbet af det sidste år er bærbare computere blevet en livline for kommunikation både i privat og professionelt regi. Den nye Galaxy Book er udstyret med den kraftige og hurtige 11. generations Gen Intel® Core™ processor, der giver enestående hastighed for en hurtig og behagelig oplevelse. Computeren er også designet til at tilbyde en forbundet oplevelse på tværs af Samsung Galaxy økosystemet, så du enkelt kan skifte mellem dem.

”I en tid, hvor kommunikation og bekvemmelighed er af største betydning, stræber Samsung efter at give kunderne et innovativt produkt, der kombinerer højeste niveau af bærbarhed og kraft, som fungerer for dem hele dagen, hver dag”, siger Claus Holm, Country Manager & IM Director hos Samsung Danmark. ”Galaxy Book er en bærbar enhed, der giver brugerne førsteklasses design, forbundethed og kraftfuld performance til en overkommelig pris.”

Premium design fra inderst til yderst

Med et mål på blot 15,4 mm og en vægt på 1,59 kg er Samsung Galaxy Book slank og let, hvilket giver en optimal bærbarhed. Den er beskyttet af en aluminiumsskal med elegant finish i farven Mystic Silver. Derudover har den en 5,4 mm ramme om skærmen, som giver et fantastisk udseende ved spil såvel som surfing på nettet.

Fokus på bekvemmelighed

For at imødekomme behovet for længere batteritider har Samsung Galaxy Book et 54Wh batteri, som giver dig frihed til at spille, arbejde eller bare surfe i længere tid. 65W USB-C opladeren betyder også, at hele Galaxy-økosystemet kan lades op med en og samme lader. Galaxy Book har også Intelligent Noise Cancelling, som effektivt reducerer støj fra omgivelserne i den indbyggede mikrofon.

Galaxy Book Pro 360 har en vejledende pris mellem DKK 8.999 og DKK 11.999 og er tilgængelig i farverne Mystic Navy og Mystic Silver. Galaxy Book Pro har en vejledende pris mellem DKK 7.999 og DKK 11.499 og fås i Mystic Blue og Mystic Silver[17]. Galaxy Book har en vejledende pris mellem DKK 4.999 og DKK 6.799 og kommer i Mystic Silver.

Galaxy Book-serien er tilgængelig fra den 14. maj*. For mere information om Samsung Galaxy Book-serien, besøg www.samsungmobilepress.com, www.news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/global/galaxy/events/unpacked/.

* Galaxy Book Pro 360 5G - 13"/i7/16G/512G/WinPro er tilgængelig efter sommeren.

[1] Tilgængelighed kan variere afhængigt af land og forhandlere.

[2] Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds Live, Galaxy Buds Plus understøttes. Bluetooth-forbindelse er påkrævet.

[3] Galaxy Book Smart Switch skal være installeret på begge enheder før brug.

[4] Quick Share-funktionen tillader deling af billeder, videoer og filer mellem Samsung Galaxy-enheder. Quick Share er tilgængelig på Galaxy Smartphones, Galaxy Tabs og Galaxy Books (fra maj 2021), på Android 10 og One UI2.1 eller derover. Tilgængelige enheder og funktioner kan variere. Kræver BLE (Bluetooth Low Energy) og Wi-Fi Direct-forbindelse for at aktivere Quick Share. Wi-Fi Direct skal være sluttet til før brug.

[5] Nogle apps er ikke præprogrammeret til Intelligent Color Engine. Brugere har mulighed for manuelt at ændre farveprofiler i enhedens indstillinger.

[6] Batterilevetid varierer efter netværksmiljø, funktioner og hvilke apps, der bruges, hyppighed af opkald og beskeder, antal opladninger og andre faktorer.

[7]23% større touchpad er tilgængelig på Galaxy Book Pro 360 15” og Galaxy Book Pro 15”.

[8]S Pen understøttes kun i Galaxy Book Pro 360-modellerne.

[9] Clip Studio Paint tilgængeligt for Galaxy Book Pro 360-brugere til en lavere pris i en begrænset periode. Tilbud kan variere afhængigt af marked.

[10] Understøttet med Galaxy Tab S7 og Galaxy Tab S7+.

[11] Brugere skal forbinde deres telefon til deres Windows PC via Link to Windows på deres telefon og Your Phone app på pc, følge vejledningen for opsætningen inklusiv registrering på den samme Microsoft-konto. Kræver en Android 7.0+ telefon og den seneste Windows 10-opdatering på computeren. Nogle apps kan begrænse indhold, der deles på andre skærme eller kan kræve en touchskærm for at kunne interagere. Apps feature kræver en Android telefon og PC der er forbundet til det samme Wi-Fi netværk. Funktionen med adskillige apps på Your Phone kræver Samsung Galaxy-enheder med Android 11 og Windows 10 opdatering fra maj 2020 eller senere. Understøttede enheder til Apps-funktionen. . Opkald kræver minimum en Windows 10 opdatering fra maj 2019 eller senere. Kræver Windows 10 PC der understøtter Bluetooth radio. Kræver Android-enheder version 7.0 og højere med mindst 1GB RAM og den seneste opdatering til Windows.

[12] Notifikationer understøttes ikke på enheder, der har Notification Access slået fra pga. arbejde eller andre politikker.

[13] Tilgængelig på Galaxy Book Pro 13” Wi-Fi version. Vægten kan variere afhængigt af sammensætningen i enheden.

[14] Tilgængelighed varierer efter region og kræver et separat abonnement gennem en teleudbyder. LTE-hastighed kan variere baseret på netværksspecifikationer og forbindelsesmiljø.

[15] Tilgængelig på Galaxy Book Pro 360 13”. Kræver optimal 5G-forbindelse og faktisk hastighed kan variere afhængigt af marked, udbyder og miljø.

[16]Wi-Fi 6E-tilgængelighed kan afhænge af mange faktorer. Wi-Fi 6E trådløs router er påkrævet og sælges separat.

[17] Tilgængelig på Galaxy Book Pro 360.

[18] Tilgængelighed kan variere afhængigt af land og forhandlere.

[19] Tallenes nøjagtighed kan variere afhængigt af, hvilket mål der er brugt. Højde varierer afhængigt af fremstillingsmetode.

[20] Vægt varierer afhængigt af fremstillingsmetode.

[21] Tilgængelighed varierer afhængigt af region og forhandler. Oplevelse kan variere mellem enheder.

[22]Tilgængelighed kan variere fra enhed til enhed.

[23] Faktisk hastighed kan variere afhængigt af marked, forhandler og brugsmiljø.

[24] Tilgængelighed af 5G kan variere afhængigt af enhed og operatør.

[25]Wi-Fi 6E-tilgængelighed varierer af flere årsager. Wi-Fi 6E trådløs router er påkrævet og sælges separat.

[26] Farvemuligheder kan variere afhængigt af land og forhandler.

[27]Tilgængelighed kan variere fra enhed til enhed.

[28] Tilgængelighed varierer mellem enheder. 5G-tilsluttet Galaxy Book Pro 360 understøtter op til 512GB.

[29] Tastatur-layout kan variere efter marked.

[30]Bluetooth er ikke tilgængeligt for S Pen.

[31] Typisk værdi er testet under tredjeparts laboratorieforhold. Typisk værdi er den vurderede gennemsnitlige værdi, taget i betragtning af afvigelser i batterikapacitet blandt batteriprøver testet under IEC 61960-standarder. Faktisk batterilevetid kan variere afhængigt af netværksmiljø, brugsmønstre og andre faktorer.

[32] Faktisk hastighed på USB kan variere afhængigt af brugsmiljø.

[33]Nano SIM-port er valgfri på enheder.

[34] Nøjagtighed på tallene kan variere afhængigt af, hvilke mål der er brugt. Højde varierer afhængigt af fremstillingsproces.

[35] Vægt varierer afhængigt af fremstillingsproces.

[36] Tilgængelighed varierer efter region og kræver separat abonnement gennem en teleudbyder. LTE-hastighed kan variere baseret på netværksspecifikationer og forbindelsesmiljø.

[37]Wi-Fi 6E-tilgængelighed afhænger af mange faktorer. Wi-Fi 6E trådløs router er påkrævet og sælges separat.

[38] Farvetilgængelighed kan variere mellem land og forhandlere.

[39]Tilgængelighed kan variere fra enhed til enhed.

[40] Tilgængelighed kan variere fra enhed til enhed. LTE-tilsluttet Galaxy Book Pro understøtter op til 512GB.

[41] Tastaturlayout kan variere afhængigt af marked.

[42] Typisk værdi er testet under tredjeparts laboratorieforhold. Typisk værdi er den vurderede gennemsnitlige værdi, taget i betragtning af afvigelser i batterikapacitet blandt batteriprøver testet under IEC 61960-standarder. Faktisk batterilevetid kan variere afhængigt af netværksmiljø, brugsmønstre og andre faktorer.

[43] Faktisk USB-hastighed kan variere afhængigt af brugermiljø.

[44]Nano SIM-port er valgfri på enheder.

[45] Tallenes nøjagtighed kan variere alt afhængigt af hvilke mål, der benyttes. Højde kan variere afhængigt af fremstillingsproces.

[46] Vægt kan variere afhængigt af fremstillingsproces.

[47] Tilgængelighed varierer afhængigt af region og forhandlere. Oplevelse kan variere fra enhed til enhed.

[48] Tilgængelighed kan variere fra enhed til enhed.

[49]Tilgængelighed kan variere fra enhed til enhed.

[50] Tilgængelighed varierer afhængigt af region og kræver et separat abonnement gennem en teleudbyder. LTE-hastighed kan variere baseret på netværksspecifikationer og forbindelsesmiljø.

[51]Tilgængelighed kan variere fra enhed til enhed.

[52] Tilgængelighed kan variere fra enhed til enhed.

[53] Faktisk batterilevetid kan variere afhængigt af netværksmiljø, brugsmønstre og andre faktorer.

[54] Den faktiske hastighed for USB-tilslutningen kan variere afhængigt af brugerens miljø.

[55]Nano SIM-port er valgfri afhængigt af enhed.

Emner

Tags


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Pressekontakt

RelationsPeople

For test og udlån

Relateret materiale