Gå til indhold
Dansker udvalgt til en af fremtidens ledere

Pressemeddelelse -

Dansker udvalgt til en af fremtidens ledere

UNDP og Samsung har iværksat Generation17 for at støtte unge ledere med at nå verdensmålene, og danske Kristian Kampmann er blevet udvalgt som en af de ledere, der skal være med til at skabe innovative løsninger. Hans vision er at støtte og mobilisere unge mennesker til at skabe målbare forandringer.

Unge mennesker verden over ønsker og har brug for at have indflydelse på deres nutid og fremtid. Hver dag viser unge mennesker, at de kommer med et væld af ideer, løsninger og initiativer for at nå målene, og dem støtter Generation17. En af dem er Kristian Kampmann. Han har været med til at opbygge UNLEASH, som er et innovationslaboratorium, hvor talenter fra hele verden samles for at udvikle innovative løsninger til en bedre og mere bæredygtig verden. UNLEASH er et globalt initiativ, men med danske rødder. Det startede som et fysisk innovation lab i Danmark, men er nu blevet et globalt initiativ med både digitale og fysiske programmer året rundt. I år afholder UNLEASH en række digitale programmer, men skal også til f.eks. Indien og Grønland, og Kristian Kampmann har været med lige siden begyndelsen.

”Jeg er motiveret af at være med til at udvikle unge mennesker og give dem en chance for at udfri deres potentiale. Det er den sociale DNA, som motiverer mig,” siger Kristian Kampmann.

For Kristian betyder anerkendelsen, at han kan skabe endnu bedre muligheder for iværksættere, der arbejder med sociale og miljømæssige udfordringer.

”Generation17 giver mig mulighed for at hjælpe andre unge med at skabe forandring. Jeg får mulighed for at styrke mine lederegenskaber gennem programmet, og det kan jeg bringe med videre i mit arbejde. Og forhåbentligt kan min historie være med til at inspirere andre unge og deres ideer,” siger Kristian Kampmann.

Samsung og UNDP har udviklet programmet for at give unge ledere som Kristian Kampmann bedre muligheder. De vil give mentorskab, teknologi og netværksmuligheder for de unge ledere i deres arbejde. Generation17 bygger på et samarbejde mellem Samsung og UNDP, som startede i 2019, hvor de lancerede Samsung Global Goals App, en platform for Galaxy-smartphone-brugere til at få en dybere forståelse af de globale mål og arbejde sammen gennem små forandringer for at nå de globale mål inden 2030. Men det kræver unge ledere, hvis målene skal nås.

”Samsung vil gerne støtte unge ledere som Kristian og motivere ham og andre unge ledere i deres dagsorden om at skabe meningsfuld forandring. Vi ønsker at dele deres personlige historier med et bredere publikum og motivere jævnaldrende til at skabe forandring for de globale mål i deres daglige liv,” siger Claus Holm, landechef for Samsung Danmark.

Generation17 har udover Kristian Kampmann indtil videre udvalgt 13 andre unge ledere til programmet. Ens for alle er, at de allerede har leveret effektive løsninger til de globale mål. Disse unge ledere blev identificeret af UNDP og udvalgt i partnerskab med Samsung baseret på deres fremragende eksisterende initiativer. Yderligere kandidater forventes at blive nomineret til at udvikle initiativet og inkludere unge mennesker fra hele verden.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån