Gå til indhold
CES 2015:  Samsung afspiller musik 360 grader rundt og revolutionerer Smart TV

Pressemeddelelse -

CES 2015: Samsung afspiller musik 360 grader rundt og revolutionerer Smart TV

TV og musik er i fokus, når Samsung slår dørene op på CES i Las Vegas

Las Vegas, 5. januar 2015 – 2014 var året hvor TV blev buede, hvor multiroomhøjttalere overtog den trådløse lyd og Smart TV blev standarden for vores TV-oplevelse. Vi står nu over for et nyt år, og på CES i Las Vegas fremviser Samsung produkterne for 2015. Her kan man eksempelvis finde et TV, som kan tale med din smartphone og en buet monitor med 21:9 billedformat.

Nedenfor er et udvalg af Samsungs produktlanceringer på CES 2015.


Samsungs TV i 2015 

Samsung SUHD – en farverig nyhed med smartere indhold

2015 bliver året, hvor Samsung sætter en helt ny standard for førsteklasses TV-kiggeri. Med miljøvenlig nanokrystal-teknologi og smartere billedbehandling skaber Samsungs SUHD-TV banebrydende fremskridt inden for TV-teknologi. Samsung SUHD-TV analyserer billedets lysstyrke for at mindske unødigt energiforbrug, samtidig med at teknologien øger kontrasten. Således opnås en dybere sort og bedre kontrastniveau. Samsung SUHD giver seeren op til 64 gange bedre farvegengivelse end et konventionelt TV. SUHD er som Samsungs resterende TV-modeller fra 2015 baseret på Samsungs eget styresystem, Tizen, og TV’et er smart nok til at kunne opskalere både HD- og full-HD-indhold til SUHD-opløsning. Samsungs nye SUHD kommer i tre modeller: JS9500, JS9000 og JS8500 i størrelser fra 48 til 88 tommer. Alle TV har det revolutionerende buede design og en stilren ramme som gør TV’et til et lille kunstværk i sig selv.


Et TV der er så smart, at det kan tale med din Samsung-telefon

Samsung tager Smart TV til et nyt niveau med operativsystemet Tizen

Forenklet navigation, nedskaleret interface, integreret underholdning såsom spil og film samt flere muligheder end nogensinde før. Det er de store nyheder, når Samsung tager Smart TV til næste niveau med 2015’s nye line-up af Smart TV. En væsentlig forskel i forhold til tidligere år er, at Smart Hub nu vises på en enkelt side. Det vil være lettere at navigere mellem apps, og streaming-tjenester og andet indhold er nu mere tilgængeligt end nogensinde før. For eksempel vises anbefalinger skræddersyet til dig, eller de serier som du senest har set. Desuden er muligheden for at synkronisere andre enheder med TV’et blevet yderligere udviklet. Med WiFi Direct er det nemt at dele indhold fra en smartphone til dit TV, eller omvendt, med et enkelt klik. Fjernsynet er endda så smart, at det på egen hånd leder efter tilgængelige Samsung-mobiler i nærheden. Alle Smart TV-modeller, der lanceres i 2015, er baseret på OS Tizen.

Billedet ovenfor viser Smart TV-brugergrænsefladen, som lanceres på det amerikanske marked.


Nyt højttalerkoncept fylder hele rummet med trådløs lyd

Omsluttende lydoplevelse med multiroomhøjttalerne WAM7500 og WAM6500

Samsung øger sin satsning inden for trådløs lyd med lanceringen af nye multiroomhøjttalere, og når Samsung lancerer WAM7500 og WAM6500, præsenterer Samsung samtidig et helt nyt lydkoncept. Hvor konventionel lydteknik spreder lyden i én retning, går WAM7500/6500 i andre retninger. Højttalerne udsender nemlig lyden 360 grader og fylder rummet med bas og diskant i perfekt balance. Det er Samsungs egen Ring Radiator-teknik, som giver den samme rige lydoplevelse, uanset hvor i rummet du befinder dig. Højttaleren lanceres i to versioner, en stationær og en flytbar med indbygget batteri. Naturligvis kan højttalerne tilsluttes trådløst til Samsungs TV, soundbarer og telefoner. Højttalerne kan desuden bruges sammen med de multiroomhøjttalere, som Samsung lancerede i 2014.

Samsung lancerer også et nyt line up af buede soundbarer med serierne 6000, 6500 og 8500. De matcher formen på Samsung Curved TV i størrelserne 48 til 78 tommer, og giver derved et samlet, stilrent udtryk i hjemmet. Med et ekstra højttalerelement på begge sider understøtter 8500-serien 9.1-kanalslyd, hvilket yderligere forbedrer den omsluttende oplevelse.


Multimedia-monitor som fængsler øjet og øger underholdningsværdien

Curved Monitor SE790C med 21:9 billedformat

På CES-messen præsenterer Samsung sin seneste og mest avancerede buede monitor, SE790C på henholdsvis 29 og 34 tommer. Den buede form på skærmen er innovativ og giver en helt anden oplevelse end traditionelle skærme. I modsætning til en flad skærm, hvor de forskellige dele af skærmen er placeret i forskellige afstande til øjet, passer den buede skærm til vores øjnes naturlige form. Resultatet er ikke kun en behagelig oplevelse med en mindre anstrengelse for øjet, men også en omsluttende virkning når man ser film eller spiller computerspil. For at give den bedste billedkvalitet, skarphed og lysstyrke, har skærmen et billedformat på 21:9 og er en ultra-wqhd-skærm med en opløsning på 3440x1440 pixels. Skærmen har også en række smarte funktioner så som billede-i-billede (PbP og PiP 2.0).


Portabel spiloplevelse 

Samsung SSD T1 – afløseren til din eksterne harddisk

Samsungs nye transportable SSD T1 er som skabt til den rejsende, den kreative tekstforfatter eller den spillegale teenager. Du kan trygt gemme data og andet indhold, der let kan deles og downloades, når du er på farten. Takket være Samsungs 3D Vertical NAND-teknologi har SSD T1 en læse- og skrivehastighed på op til 450 MB i sekundet. Det gør det muligt at downloade en film på 3 GB på bare otte sekunder. SSD T1 findes i udgaver på henholdsvis 250 GB, 500 GB og 1 TB. Med en størrelse, som er mindre end et gennemsnitligt visitkort og en vægt på under 30 gram, har SSD T1 et tyndt og kompakt design, som gør det nemt at tage den med i både bukselommen og pungen. Samsung SSD T1 er endda udstyret med Dynamic Thermal Guard, som beskytter din harddisk mod ekstreme temperaturer.


Følg Samsung på CES

Besøg Samsungs stand 11906 på CES 2015 i Central Hall, Las Vegas Convention Center (indgang C4).

Find alt pressemateriale og læs mere på: http://global.samsungtomorrow.com/ces2015/

Emner

Tags


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.

Pressekontakt

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant 40261663
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt PR Manager TV/Home appliances +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70