Få vores nyheder på mail

Buede TV-skærme er kommet for at blive

Pressemeddelelse   •   Okt 24, 2016 11:52 CEST

For tre år siden så de første kurvede TV dagens lys. Og nye tal viser at der ikke er noget i vejen med salget på det danske marked. Hos Samsung, der er en af de ledende producenter af TV, var en tredjedel af alle solgte high end-TV på 55 tommer eller mere i norden i 2015 buede.

Pressemeddelelse, den 24. oktober 2016 – Samsung var blandt de første producenter til at lancere buede TV på markedet for tre år siden, som et alternativ til de forbrugere, der ønskede en dedikeret biografoplevelse i hjemmet. De seneste salgstal fra elektronikgiganten bekræfter, at der er et marked for de anderledes skærme. Ud af Samsungs samlede nordiske salg af TV på 55 tommer eller mere i 2015, var andelen af buede TV nemlig på 33 procent. Den tilsvarende andel på det danske marked var 37 procent. Tallene er Samsungs egne.

”En del af Samsungs målsætning er at kunne tilbyde et bredt sortiment til vores kunder. Alle produkter behøver ikke have bred appel, og der skal være lidt til forskellige underholdningsbehov. Især blandt de designorienterede forbrugere, der søger noget lidt ud over det sædvanlige, oplever vi efterspørgsel på de buede TV,” fortæller Christian Skøtt, salgschef for TV hos Samsung Danmark.

Biografoplevelse hjemme i stuen

Samsungs store modeller af de buede TV kan sammenlignes med biograflærreder, som ofte er buede for at give en bedre visuel oplevelse til alle i salen, uanset hvor man sidder. Hos Samsung er buddet derfor, at køb af de buede TV også kan hænge sammen med ønsket om at dedikere et rum til TV- og filmkigning, hvor der gøres lidt mere ud af oplevelsen, end hvis TV’et hænger på væggen i dagligstuen.

”En forbrugerundersøgelse, vi lavede for nogle år siden, viste, at det især var blandt mændene, at der var ønske om at lave et særligt TV-rum. Så en del af salget hænger måske også sammen med, at mændene har fået mere at sige, når det kommer til indretning af hjemmet”, forklarer Christian Skøtt.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, digitale enheder, printere, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/