Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Brugeroplevelsen i fokus for Samsung på IFA-messen

Berlin, Tyskland – den 31. august, 2016 – På Samsungs pressekonference i Berlin i dag viste man, hvordan firmaet arbejder på at skabe den bedste brugeroplevelse gennem en række nye produkter og partnerskaber for det europæiske marked inden for hvidevarer, billede og underholdning. På pressekonferencen blev der lagt vægt på, at alt, hvad Samsung skaber, kommer af ønsket om at berige menneskers hverdag med innovativ teknologi, som gør en forskel i menneskers liv.

En mere virkelighedsnær TV-oplevelse

På pressekonferencen præsenterede Samsung deres nye Quantum Dot TV, den 88 tommer store KS9800, som byder på den ultimative billedkvalitet, og som med alle Samsungs SUHD TV en skærm som klarer at vise op imod en milliard farver. Det indebærer, at detaljer og farver kommer endnu tættere på virkeligheden. Samsung tilbyder nu det største udbud af SUHD TV i Europa med 19 forskellige størrelser fra 43 til 88 tommer, hvilket viser fleksibiliteten i Quantum Dot. Samsung præsenterede også verdens første Quantum Dot computerskærm – den nye CF791 med en 34 tommer Ultra Wide QHD-skærm og CFG70, som er den første buede computerskærm med et millisekunds responstid for levende billeder og en opdateringsfrekvens på 144 hertz for at maksimere spilleoplevelsen.

Samsung er i dag den eneste virksomhed, der tilbyder forbrugerne helt cadmiumfri Quantum Dot TV, hvilket fremlagdes af gæstetaleren Jason Hartlove, som er administrerende direktør for Nanosys og en af verdens førende autoriteter inden for Quantum Dot-teknologien. Hartlove viste, at Quantum Dot er et af de mest stabile og pålidelige skærmmaterialer i verden og giver hidtil uset ydeevne og miljøvenlige skærme med lang levetid. Samsung benyttede også lejligheden til at præsentere en ny 10-års garanti til sine SUHD TV med Quantum Dot, hvilket tydelig viser tilliden til teknologien.

TV’et bliver endnu smartere

På pressekonferencen introduceredes også indholdsplatformen til SUHD TV, Smart Hub og nye indholdspartnerskaber for HDR. Man kommer desuden til at ekspandere Samsungs TV Plus-tjeneste, som allerede er blevet populær i Sydkorea, til både USA og Europa.

Samsung fremviste også den nye Samsung Smart Remote, som giver brugeren mulighed for let at styre alle tilsluttede enheder i hjemmet med én enkelt fjernbetjening. Så kan du enkelt bytte rundt mellem enhederne uden at behøve at finde den respektive fjernbetjening.

Afslutningsvist understreger Samsung sin position som ledende i Europa, når det gælder lyd i hjemmet. I Berlin fremviste man nye produkter som Samsung Wireless Audio 360-serien og HW-K950 Soundbar med Dolby Atmos® lydteknologien, der giver en biograflignende, flerdimensionel lyd. Dette i kombinationen med firmaets SUHD TV, UHD Blu-ray og HDR indhold gør det Samsung til det eneste firma, som tilbyder den komplette 4K-hjemmebiografoplevelse.

Smartere og mere stilfulde hvidevarer til alle husholdninger

Samsungs ønske om at udvikle og forbedre brugeroplevelsen stopper ikke i stuen. I løbet af de seneste tre år er Samsungs hvidevareforretning vokset fem gange hurtigere end resten af det Europæiske marked. Succeshistorien for nye produkter som eksempelvis AddWash vaskemaskinen, der blev præsenteret på IFA 2015, har gjort Samsung til det ledende premium-varemærke for vaskemaskiner i Frankrig, Polen, Italien og Storbritannien. På IFA 2015 præsenterede Samsung to nyheder i AddWash-serien – AddWash Combo, som fjerner behovet for en separat tørretumbler, og AddWash Slim, som passer til den mindre husholdning uden at gå på kompromis med vaskekapaciteten.

Ud fra dybdegående studier af, hvad de europæiske forbrugere virkelig ønsker at få ud af deres køkken, præsenterer Samsung tre nye serier inden for indbygningshvidevarer til køkkenet – Contemporary Line med indbygget køleskab, Black Line med en semimat sort overflade, der giver et moderne og tidløst udseende, og det originale Chef Collection. Udover de nye hvidevarer præsenterede Samsung også, at det sensationelle Family Hub kommer til Europa. Flagskibskøleskabet er udstyret med Twin Cooling Plus™ og Precise Chef Cooling™-teknologi, som maksimerer madens holdbarhed og minimerer madspild. Desuden er køleskabet udstyret med tre kameraer på indersiden, således at man altid ved, hvad man har i køleskabet, når man eksempelvis skal handle.

Family Hub har også en 21.5 tommers Full HD touchskærm, som gør det muligt at anvende den som interaktivt whiteboard for noter, vise billeder eller anvende som kalender for hele familien. Digitalt indhold, som eksempelvis film eller musik, kan oplades direkte via touchskærmen eller via mobiltelefoner og tablets. Det nye Family Hub køleskab er et perfekt eksempel på, hvordan Samsung omdefinerer køkkenoplevelsen.

Gear S3

Allerede dagen inden pressekonferencen præsenterede Samsung Gear S3 for første gang. Det nye smartur kombinerer traditionelt tidløst urdesign med teknologi for en mere stilfuld og smartere hverdag. Gear S3 klarer sig fint på egen hånd takket være den indbyggede GPS, hvilket betyder at brugeren ikke behøver tage sin telefon frem for at få rutevejledninger – praktisk ved eksempelvis cykling. Med den indbyggede højttaler kan du svare på opkald direkte via uret, når du har hænderne fulde, og takket være den interne hukommelse på 4GB kan der lagres musik direkte på uret.

Sammen med Bluetooth® Low Energy og en batteritid på 4-5 dage, afhængig af anvendelsen, er Gear S3 ikke lige så afhængig af en medfølgende telefon som sine forgængere. Gear S3 er også IP68-certificeret, hvilket betyder, at den er fugt- og vandafvisende og således et optimalt ur til alle typer af vejr.

Det nye smartur kommer i to forskellige udgaver, modellerne Frontier og Classic. Gear S3 Frontier har et mere sporty og kraftfuldt look, som blander design med funktion. Det er udviklet til at kunne fungere i alle tænkelige situationer og miljøer, uanset om det er til job eller fritid. Gear S3 Classic henter sin inspiration fra det minimalistiske og elegante look fra de mest ikoniske ure gennem tiderne.

For mere produktinformation om nyheder præsenteret på IFA 2016, besøg venligst: https://news.samsung.com/global/

Emner

Tags


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, digitale enheder, printere, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/

Pressekontakt

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant 40261663
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt PR Manager TV/Home appliances +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70