Gå til indhold
Bring Mona Lisa hjem i stuen med Samsungs The Frame

Pressemeddelelse -

Bring Mona Lisa hjem i stuen med Samsungs The Frame

Samsungs ikoniske livsstils-TV slår nu de virtuelle døre op til verdens mest kendte museum

København, Danmark – den 20. september, 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd. har offentliggjort et nyt samarbejde med det berømte Musée du Louvre. Samarbejdet betyder, at Samsung fortsætter udviklingen af udvalget i Art Store på deres populære livsstils-TV, The Frame.

Med de nye kunstværker fra Louvre tilføjet til kollektionen tilbyder The Frame nu et katalog på over 1,500 kunstværker fra museer og gallerier fra 42 forskellige lande. De mange samarbejdspartnere tæller udover Louvre f.eks. Prado Museum i Madrid, Albertina Museum i Wien, Tate Modern i London, Van Gogh Museum i Amsterdam, Hermitage State Museum i Skt. Peterborg og onlinegalleriet LUMAS.

I Norden har vi en bevidst smag, når det kommer til indretning. Vi værdsætter skønhed og en personlig stil, noget som kunsten hjælper os med at forme. Med Samsung The Frame vil vi tilbyde mere end bare et tv, et tv, der inviterer kunst ind i hjemmet og giver mulighed for et individuelt særpræg. Kataloget i Art Store indeholder værker af hundredvis af kunstnere, der spænder over forskellige perioder, fra antikken til moderne kunst, hvilket betyder, at alle kan finde deres egen favorit, siger Kim Gertsen, Account Manager & Team Lead AV hos Samsung Electronics i Danmark.

Nyd Louvres kunstværker fra dit eget hjem

Gennem samarbejdet med Louvre[1]giver Samsung nu alle The Frame-ejere mulighed for at gå på opdagelse i verdens mest besøgte museum. Samlingen i Art Store består af 40 udvalgte malerier og fotografier, heriblandt Mona Lisa og Brylluppet i Kana, såvel som billeder af Louvres smukke gallerier, arkitektur og museumsgrunden (Louvre-pyramiden, Tuileries Garden, m.m.). Derudover får brugeren indblik i værkernes baggrund og historie gennem de korte beskrivelser, der knytter sig til hvert enkelt værk.

Louvre er en spektakulær ramme for kunstneriske mesterværker. Muligheden for at beundre værker hjemmefra sammen med udsigt over bygningen, gallerier og haver er en vidunderlig måde at se og forstå skønheden i dette museum, siger Yann Le Touher, Head of Development, Brand Licensing og Commercial Partnerships hos Louvre.

Slankt design og enestående billedkvalitet

The Frame skiller sig ud med sit unikke design, da det nemt tilpasser sig det enkelte hjem. TV’et er et innovativt digitalt lærred, designet til at være et fjernsyn, når det er tændt, og et kunstværk, når det er slukket. 2021-modellen tilbyder nye individuelle muligheder, der kan passe ind i ethvert rum og stil: moderne (tilgængelig i hvid, teak og brun) og skrå (tilgængelig i hvid og murstensrød)[2].

For at fuldende det kunstneriske udtryk kan The Frame hænges helt tæt op af væggen på et ultratyndt vægbeslag og tilsluttes til en One Connect box via et enkelt, klart kabel[3], der integrerer alle forbindelserne til fjernsynet – selv strømtilslutningen. Derudover kan man placere frit placere The Frame hvor i rummet man ønsker med et Studio Stand[4].

The Frame leverer knivskarp 4K[5]QLED-billedkvalitet, der understøttes af Quantum Dot Technology, som tillader 100 % farvevolumen og byder på en verden af rige og realistiske farver.

For mere information om Samsungs produkter indenfor livsstils-TV, besøg venligst www.samsung.com.

Om Musée du Louvre

Som tidligere kongeligt palads har Louvre rummet Frankrigs historie gennem otte århundreder. Louvre åbnede dørene til offentligheden i 1793 og de otte afdelinger i museet indeholder nogle af de fineste samlinger i verden, der afspejler flere tusind års historie og dækker geografiske områder fra Amerika til de yderste hjørner af Asien. Blandt de mest berømte findes Mona Lisa, Nike fra Samothrake og Venus fra Milo.

Efter den franske revolution blev Louvre omdannet til et sted, hvor kunstnere kunne beundre de store mestre og søge inspiration. Selv i dag giver Louvre inspiration til de største nutidige skabere, arkitekter, malere, skulptører, dansere og musikere.

For mere information, se www.louvre.fr.


[1] Indtil 30. juni, 2023

[2]Gælder 55”- og 65”-modellerne

[3]Leveres med et kabel på 5 meter; et kabel på 15 meter kan købes separat. Tilgængeligt til 43”, 50”, 55”, 65” og 75”-modellerne.

[4] Sælges separat for 50”-, 55”-, og 65” modeller

[5]32” modellen kommer i QLED Full HD.

Emner

Tags


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Pressekontakt

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant 40261663
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt PR Manager TV/Home appliances +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Relateret materiale