Gå til indhold
Bedre søvn, bedre helbred: Nyt One UI 5 Watch byder på First Look til det kommende Galaxy Watch

Pressemeddelelse -

Bedre søvn, bedre helbred: Nyt One UI 5 Watch byder på First Look til det kommende Galaxy Watch

4. maj, 2023 – Samsung Electronics har i dag løftet sløret for One UI 5 Watch[1], der bliver tilgængelig til Galaxy Watch-enheder[2]senere i år. Den nye software er designet til at give en mere personaliseret og intuitiv sundhedsoplevelse[3] og den inkluderer forbedringer, der understøtter en bedre nattesøvn — noget der ofte bliver negligeret, men som er en essentiel del af generel velvære — såvel som adskillige fitness- og sikkerhedsfunktioner.

“Samsungs mission er at hjælpe brugere med at nå deres sundhedsmål med et primært fokus på at forbedre søvnkvaliteten. Vores One UI 5 Watch er et eksempel på, hvordan vi opretholder vores mål om at hjælpe mennesker med at forbedre deres søvnkvalitet med søvn-tracking funktionen, der kan hjælpe brugerne hver dag så de kan føle sig klar til en ny dag”, sagde Andreas Bergqvist, Head of Product Management Mobile eXperience.

Bedre søvn: Essentielt for velvære

Samsung har fokuseret på tre nøgleelementer for bedre søvn: forståelse for personlige søvnmønstre, opbyggelse af sunde vaner og etableringen af et søvnvenligt miljø. One UI 5 Watch lever op til disse elementer med en endnu mere komplet søvnoplevelse.

Det nye Sleep Insights UI viser brugerens søvnscore for at kunne give et mere klart snapshot af den foregående nats søvn, efterfulgt af relaterede metrikker som sovefaser, snorketimer, og blodoxygenniveauer. Derudover er Sleep Coaching — skræddersyet til otte forskellige søvntyper[4] også tilgængelig direkte på Galaxy Watch såvel som på den parrede smartphone[5], hvilket gør det mere belejligt og opretholder motivationen, så brugere kan tracke deres vaner og rutiner på et hvert tidspunkt.

Dét at have et komfortabelt miljø kan gøre meget for søvnkvaliteten, da selv små distraktioner kan have store konsekvenser. Derfor har Samsung gjort det nemmere at forbinde Galaxy Watch til en række forskellige enheder. Så snart brugerens Galaxy Watch opsnapper, at brugeren er faldet i søvn hjælper SmartThings med at slukke de opkoblede enheder for at skabe et mere gunstigt søvnmiljø. Sleep Mode muter hurtigt og nemt notifikationer og dæmper lyset på brugerens telefon- og urskærm, og One UI 5 Watch bygger videre på funktionen ved at bruge en infrarød sensor fremfor et grønt LED-lys for yderligere at kunne minimere distraktioner[6].

En klogere fitnessmakker

Personaliseret Heart Rate Zone er blevet tilføjet til Galaxy Watchs andre skræddersyede løbefunktioner — inklusiv realtid running analysis og et skræddersyet interval training-program. Denne nye funktion analyserer fysiske kundskaber[7] og sætter fem optimale intensivitetsniveauer til træningen (opvarmning, fedtforbrænding, cardio, hård træning, og max ydelse). Det gør brugerne i stand til at sætte deres egne mål baseret på egne kundskaber og helbred i alt fra fedtforbrænding til intens cardio.

Personer med forkærlighed for udendørsaktiviteter kan nu se frem til yderligere fordele med Galaxy Watch Pro. Det gælder en udvidet Route Workout—der nu understøtter løb og gang sideløbende med de tidligere vandring- og cykling route-muligheder. Galaxy Watch Pro-brugere kan også søge og tilgå GPX File Databasen direkte via Samsung Health appen, og modtage anbefalinger på nye ruter baseret på input som lokalitet, tid, rating og popularitet[8].

Sikkerheden kommer først og er altid på

Sikkerhed er et must når det kommer til sundhed og velvære og One UI 5 Watch tilbyder også forbedrede værktøjer, der giver bedre sindsro. Opdateringer til SOS-funktionen tillader direkte kommunikation til et nødtelefonnummer for at videregive oplysninger om, hvor brugeren befinder sig[9], og det tillader også øjeblikkelig adgang til brugerens medicinske oplysninger, når SOS er aktiveret. Ydermere er Fall Detection nu aktiveret som standardindstilling til brugerne af ældre alder[10] for at minimere risiciene for nødstilfælde. Dette er blot udvalgte eksempler på Samsungs løbende bestræbelser på at forbedre brugernes sikkerhed under træning.

One UI 5 Watch vil være tilgængelig ved den kommende Galaxy Watch-serielancering senere i år, hvorom flere informationer kommer snart.


[1] Tilgængelighed på funktionerne kan variere afhængigt af marked, udbyder, model og til tilkoblet smartphone. Funktionerne har ikke til formål at blive brugt til diagnosticering af sygdomme eller andre lidelser, til helbredning, lindring, behandling, eller forebyggelse af sygdom.

[2]Tilgængelig på alle Galaxy-ure, der kører på Wear OS

[3]Denne funktion er udelukkende til fitness- og velværeformål og har ikke til formål at diagnosticere, behandle medicinske lidelser eller sygdomme. Målingerne er udelukkende for personlig reference. Konsultér venligst med en læge eller anden professionel for råd.

[4]For søvnmønsterresultater skal brugeren bære uret mens han/hun sover gennem mindst 7 døgn samt udfylde et spørgeskema.

[5]Kræver Samsung Galaxy smartphone med Android 8.0 og minimum 1.5GB RAM

[6]Kræver Samsung Galaxy smartphone med Android 8.0 og minimum 1.5GB RAM

[7] Efter 10 minutters løb beregner Galaxy Watch Personalized Heart Rate Zone baseret på VO2max og aerobic/anoxiske tærskelværdier.

[8] Tilgængelig på en tilkoblet smartphone. Den udvalgte rute kan ses på uret.

[9] For at meddele om et nødstilfælde til et nødtelefonnummer kræves der netværksforbindelse. GPS-præcision kan være påvirket af hindringer for satellitsignalet som f.eks. bygninger..

[10] Alderen 55 eller ældre. Baseret på alderen registreret i Samsung Account.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån