Gå til indhold
Bedre lagringsplads for bedre gaming

Pressemeddelelse -

Bedre lagringsplads for bedre gaming

Giv din gaming et seriøst hastighedsboost med en hurtig SSD.

Lagringsplads er meget mere end bare hvor meget plads, du har med at gøre, og SSD-teknologi har gjort lagringsplads til en af de mest essentielle komponenter for din gamingoplevelse. Forbindelsen mellem god lagringsplads og god gaming er måske endda vigtigere end mange lige tror.

– En hurtigere SSD vil både give dig hurtigere filoverførsler og game-loading, mens en større SSD tillader dig at gemme alle dine gaming-highlights, så du ikke er nødsaget til at slette dem for at give plads til nye installationer. Det udbytte, god lagringsplads giver dine gaming-oplevelser, kan ikke overdrives, siger Jani Laaksonen, storage ekspert og produktmanager hos Samsung Nordics.

På samme tid er det dog ikke alle spil, der drager det fulde udbytte af en solid-state drive (SSD). Spil, hvor gaming-oplevelsen opløftes mest gennem en SSD, er oftest dem, der kræver hurtig data-loading, og der hvor spillet foregår i detaljerede omgivelser og store, åbne verdener.

Eksempler på spildetaljer, der kunne nyde godt af en SSD:

  • Spil med store, åbne verdener: Spil med store, åbne verdener loader en betydelig størrelse data, som gameren bevæger sig igennem spillet. En SSD kan reducere loading-tid og forbedre den generelle performance.
  • Spil med lang loading-tid: Spil, der traditionelt har lang loading-tid, kan opleve en betydelig forbedring med en SSD.
  • Spil med mange loading-screens: Spil, der ofte loader nye områder gemmen spilsessionen, vil have kortere ventetid med en SSD.

På den anden side opnår spil med mindre detaljeret grafik, eller som er mindre afhængige af løbende data loading, generelt et mindre udbytte af en SSD.

Disse kunne inkludere simplere 2D eller indie-spil med simpel grafik og mindre verdener, der ikke kræver hurtig loading-tid, som en SSD tilbyder. Ældre spil, der ikke er udviklet til at drage udbytte af hurtigere loading-teknologi, vil heller ikke se lige så betydelig performance-forbedring fra en SSD. Det samme gælder for online multiplayer-spil, hvor performance er mere afhængig af netværksforbindelsen end en harddisk-hastighed.

Så spil med større, detaljerede verdener og hyppige loading-screens får mest ud af en SDD, hvorimod spil med simplere grafik eller med mindre nødvendighed for data-loading får mindre ud af SSD’en.

Quick Gaming – ikke kun til PC
En hurtig SSD er blevet essentielt tilbehør – ikke kun til PC’en men også til gaming-konsollen. I dag bliver gaming-konsollens indbyggede lagringsplads hurtigt fyldt op af spil, og med SSD’er, som Samsung's 990 Pro-serie, kan du udvide din lagringskapacitet med så meget som 4 TB uden at gå på kompromis med performance.

Med en af de hurtigste random-read-hastigheder iblandt PCIe 4.0 SSD’er på markedet[1], reducerer 990 Pro-serien betydeligt risikoen for forstyrrelser gennem spillet og accelererer loading af højkvalitetsindhold. For avancerede spil, der understøtter den seneste loading-teknologi, kan 990 Pro-serien også hjælpe med at reducere lag.

990 Pro-serien er derudover optimeret til at kunne håndtere massiv datavolumen gennem dens konkurrencedygtige hastighed og øgede energieffektivitet[2], hvilket gør den til en ideal SSD for nutidens PC’er, laptops, gaming-konsoller og datasystemer.

– Gamere i dag har brug for stor kapacitet og højt ydende SSD’er, og Samsungs SSD 990 Pro-serie er den perfekte lagringspladsløsning, som møder deres behov, konkluderer Jani Laaksonen.


[1] En af de hurtigste random-read-ydelser iblandt PCIe 4.0 SSD'er på forbrugermarkedet i august 2023 med random-read-hastighed op til 1,600,000 IOPS og random-write-hastighed op til 1,550,000 IOPS.

[2] 990 PRO-serien tilbyder et lavere energiforbrug sammenlignet med tidligere modeller, med en forbedret ydelse op til 50% sammenlignet med tidligere 980 PRO-serier.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån