Få vores nyheder på mail

Alexander Wang har i samarbejde med Samsung designet en gym sack i blødt lammeskind

Pressemeddelelse   •   Aug 26, 2013 09:49 CEST

Den anerkendte designer Alexander Wang har indgået et samarbejde med elektronikproducenten Samsung. Nu offentliggøres Limited-Edition Samsung Wallie Gym Sack, designet ud fra vennernes tegninger på en Samsung-telefon.

Det er nok de færreste der forestiller sig, at en telefon kan bruges til at designe tøj og tasker, men ikke desto mindre er det det, der er sket i samarbejdet mellem Alexander Wang og Samsung. Alexander Wang fik sine venner til at tegne forskellige skitser på Samsung Galaxy Note II, en telefon med pen. Ud fra vennernes input har han skabt det abstrakte print på tasken, som er produceret i blødt lammeskind. Overskuddet fra salget går til velgørenhedsorganisationen Art Start, et projekt der gennem kreativitet støtter børn og unge fra socialt udsatte familier.

Samsung udtaler om samarbejdet: ”Samarbejdet med Wang er virkelig spændende fordi det på bedste vis demonstrerer hvordan teknologi ikke kun hjælper den kreative proces hos designere, kunstnere og andre kreative, men også kan bidrage og gøre den mere interessant.”

Limited-Edition Samsung Wallie Gym Sack fra Alexander Wang vil kunne købes i udvalgte butikker og på Alexander Wangs webshop.

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 270.000 medarbejdere fordelt på 79 lande og har en årlig omsætning på mere end 187,8 mia. dollars. Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.