Gå til indhold
A-serien kommer til salg i Danmark d. 29. marts

Pressemeddelelse -

A-serien kommer til salg i Danmark d. 29. marts

Ikke nok med, at det er fredag og ikke nok med, at det snart er påske, så er det også i dag, at der er en til salgsdagen på Samsungs nye A-serie, A55 og A35, i Danmark – d. 29. marts.

“Med den nye Galaxy A-serie udvider vi vores seneste teknologier til en bredere brugerskare, så vi bedre kan imødekomme forskellige brugertyper”, siger Claus Holm, landechef hos Samsung Danmark. ”Vi glæder os over at kunne åbne for flere muligheder med Galaxy A-serien, der for første gang i år også kommer med Samsung Knox Vault. Vi er stolte over at gøre det muligt for brugere af Galaxy A-serien at nyde enestående mobiloplevelser på en sikker og pålidelig måde.”

Vejledende pris for de forskellige modeller starter som anvist herunder:

Galaxy A55 5G, 256 GB: 3 999 DKK

Galaxy A55 5G, 128 GB: 3 699 DKK

Galaxy A35 5G, 256 GB: 3 499 DKK

Galaxy A35 5G, 128 GB: 2 999 DKK

Emner


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån