Gå til indhold
Tre nye smartphones fra Samsung

Nyhed -

Tre nye smartphones fra Samsung

Fuld fart med Samsung GALAXY Express

Nu kommer GALAXY Express til Danmark. GALAXY Express gør det muligt at komme på det lynhurtige 4G-netværk for færre penge. Oplev video og musik på en 4,5 tommer stor skærm med minimal buffer-tid takket være streaming i høj hastighed. Og takket være det kraftfulde batteri kan du se længere videoer og film. Bruger du din telefon til at holde kontakt med vennerne, er GALAXY Express perfekt, da den er som skabt til video- eller SMS-samtaler, eller til deling af videoer, musik og andet.

Der er plads til tusindvis af musiknumre og billeder på GALAXY Express, og med Jelly Bean, det nyeste Android operativsystem,  flyder alting nemt, når du skifter mellem de forskellige menuer og applikationer. Og takket være 4G går det hurtigt og let at hente billeder og andet indhold, som dine venner gerne vil dele med dig. Vil du fx vise dine feriebilleder på en stor skærm, kan du desuden overføre billeder fra kameraet trådløst til et Samsung SMART TV via Allshare Play – eller til en tablet eller anden smartphone.

GALAXY Express findes i butikkerne fra medio marts til en vejledende udsalgspris på 2.999 kroner.


Sol dig i glansen fra GALAXY Fame

For at blive berømt skal man ikke kun have gode fingerfærdigheder eller evner. Det kræver også, at man deler sine evner med andre. GALAXY Fame kan være løsningen – det er en smartphone, der hjælper dig med at sprede det du har skabt. Del indhold med venner og bekendte via Bluetooth, eller ved at holde telefonen op mod en anden Samsung-telefon som er udstyret med S-Beam. Ringer telefonen mens du er travlt optaget, kan du bare vende GALAXY Fame om, og den går på lydløs. Den er lille og fin med en skærm på 3,5 tommer og Android operativsystemet Jelly Bean.

GALAXY Fame findes i butikkerne fra ultimo marts til en vejledende udsalgspris på 1.499 kroner.


GALAXY Young, smartphone med stil

Prisvenlig, effektiv og smart, det er GALAXY Young i en nøddeskal. Vælg den farve, som passer bedst til din stil; hvid, mørkeblå, vinrød eller metallic sølv. Og så er den også smart. Så smart, at du blot behøver at ryste den for at opdatere widgets og andet indhold, f.eks. dine venners statusopdateringer på facebook. Vil du dele indhold på dine venners telefoner, tablets, bærbare eller andre WiFi-enheder, gør du det hurtigt og uden problemer. Skærmen er stor nok til at se film og andet indhold på, men stadig lille nok til at have i lommen. Den er udstyret med Jelly Bean, det nyeste Android operativsystem.

GALAXY Young findes i butikkerne fra primo april til en vejledende udsalgspris på 1.099 kroner.

For mere information om GALAXY Express, GALAXY Fame og GALAXY Young, besøg

www.samsungmobilepress.com.

Emner

Tags

Pressekontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån

Relateret materiale