Få vores nyheder på mail

Samsungs nye TV line-up i butikkerne nu

Nyhed   •   Maj 03, 2013 14:57 CEST

Samsungs nye line-up af Smart TV lander nu i butikkerne. Det gælder blandt andet den nye LED 8-serie (F8005, F8505) og LED 6-serie (F6805, F6515).

TV-modellerne blev første gang præsenteret på CES-messen i Las Vegas i januar, og her tiltrak de mange nysgerrige blikke. Med et nyt design, større skærme og helt ny platform for Samsungs SMART Hub er det nye line-up smartere end nogensinde.

Også Samsungs SMART Hub i de nye SMART TV er blevet fornyet med ny brugergrænseflade og nye funktioner. Med funktionen S-recommendation kan TV’et anbefale serier eller film baseret på dine præferencer, og ved hjælp af den nye brugergrænseflade, er det nemt at søge blandt film, apps og egne billeder eller musik.

Du kan selvfølgelig også stadig styre TV’et med stemmen eller bevægelser. De nye TV har fået et betydeligt større ordforråd og kan styres ved at bevæge hånden eller zoome med begge hænder samtidigt.

De nye TV er tilgængelige i butikkerne nu i størrelserne 32”-55”. De største størrelser (65” og 75”) vil være tilgængelige fra juni.

For yderligere information om de nye modeller og vejledende priser, kontakt Emilie Holmbo Jensen, PR-kontakt.