Få vores nyheder på mail

Samsungs monitors vinder tre SEAD Global Awards

Nyhed   •   Nov 25, 2013 11:42 CET

Vinder Bedste Mellemstore monitor, Bedste Store monitor og SEAD Global Efficiency Medal in Emerging Technology

Samsung er stolte af at kunne meddele, at virksomheden har vundet tre prestigefulde SEAD Global Awards for effektive produkter. Udmærkelsen uddeles af Super-efficient Equipment and Appliance Deployment (SEAD) Initiative, et multinationalt samarbejde hvis formål er at fremme udviklingen af energieffektive produkter på globalt niveau.

Samsungs monitor S22C200 vandt i kategorien “Bedste mellemstore produkt under 23 tommer”, Samsung S27C450 vandt i kategorien “Bedste store produkt over 23 tommer”, og en 23,6-tommer baggrundsbelyst LED-prototype fik udmærkelsen ”SEAD Global Efficiency Medal in Emerging Technology”.

”Samsung lægger stor vægt på miljømæssig bæredygtighed, og vi har forpligtet os til at udvikle produkter, som er miljøvenlige”, siger Claus Holm, landechef for Samsung Danmark. ”Samsung arbejder for at anvende grøn teknologi i vores skærme. Gennem et lavere energiforbrug, som også holder el-omkostningerne nede, mindskes desuden påvirkningen på miljøet under produktets levetid.”


Den 23,6-tommer baggrundsbelyste LED-prototype er 53 % mere effektiv[1] end tilsvarende monitor, som findes på markedet i dag. Den prisbelønnede monitor planlægges at komme i salg på globalt niveau inden for de kommende to år.

SEAD Global Awards sætter fokus på de mest energieffektive monitors i fire geografiske regioner – Nordamerika, Europa, Australien og Indien.


[1] http://superefficient.org/en/Activities/Awards/Display%20Awards%20Competition.aspx