Gå til indhold
Samsungs emballage bliver mere miljøvenlig

Nyhed -

Samsungs emballage bliver mere miljøvenlig

Som led i Samsungs bæredygtighedsindsats skiftes plastemballage nu ud med genbrugsmateriale og papir. Emballage, der bruges til diverse produkter fra mobiler, udstyr til at have på, tablets og TV til hårde hvidevarer, vil blive skiftet ud med mere miljøvenlige alternativer, og vi vil komme til at se designs i nye materialer for blandt andet ladere.

Den 27. januar løftede Samsung sløret for sine planer med at begynde at bruge flere miljøvenlige og genvundne materialer til emballage. I løbet af første halvdel af 2019 vil plast i emballage blive erstattet af mere miljøvenlige materialer som for eksempel genvundet/biobaseret plast og papir.

For at kunne implementere denne ændring har Samsung nedsat en særlig arbejdsgruppe, som vil skulle arbejde med kvalitetssikring, således at det nye design ikke bare opfylder Samsungs innovative grundtanke, men at det også sikres, at de nye miljøvenlige materialer er af god kvalitet.

Udskiftningen vil berøre alle former for emballage til alt fra mobiler, udstyr til at have på, tablets og TV til hårde hvidevarer. Samsungs mobilladere vil for eksempel blive i et nyt, mat materiale, som således begrænser den samlede mængde plast, der anvendes i produktionen. De plastposer, der beskytter vores hårde hvidevarer, vil blive skiftet ud med poser af genanvendelige materialer og bioplast.

Desuden vil Samsung fremover kun bruge papir, hvis fibermateriale er certificeret af globale miljøorganisationer som “The Forest Stewardship Council”, “Programme for the Endorsement of Forest Certification Scheme” og “The Sustainable Forestry Initiative for packaging and manuals by 2020”.

Planen er i 2030 at bruge 500.000 ton genvundet plast og indsamle 7,5 mio. ton kasserede produkter. 

Emner

Kategorier

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92