Gå til indhold
OPLEV LUKAS GRAHAM I HELT UNIKT KONCERT SET-UP, NÅR HAN SAMMEN MED SAMSUNG MUSIC GALAXY TURNERER LANDET TIL MAJ

Nyhed -

OPLEV LUKAS GRAHAM I HELT UNIKT KONCERT SET-UP, NÅR HAN SAMMEN MED SAMSUNG MUSIC GALAXY TURNERER LANDET TIL MAJ

Lukas Graham er en af de største internationale artister i Danmark, og hvis man vil se ham live, er det derfor sammen med mange tusind tilskuere. Men nu får de danske Lukas Graham fans en enestående mulighed for at opleve ham helt tæt på sammen med Samsung Music Galaxy.

Samsung’s musikunivers, Samsung Music Galaxy, går ud på at give musikfans adgang til at opleve danske artister på helt unikke måder. I samarbejde med Lukas Graham, giver Samsung Music Galaxy nu de danske Lukas Graham fans en helt unik mulighed for at opleve Lukas til fem små eksklusive koncerter rundt om i Danmark.

Koncerterne er mini-versioner af de store ‘In The Round’ koncerter, han spiller til august, hvor han spiller på en rund scene. Det bliver lavet i et mindre set-up, hvor man er helt tæt på Lukas, der for første gang spiller sit kommende album “Lukas Graham - Pink”, endda før det udkommer.

Selv fortæller Lukas: “I de her fem Samsung Music Galaxy koncerter, bliver det noget helt unikt, fordi vi går på scenen og spiller et album, der ikke er udgivet endnu. Det, som vi har været vant til at gøre de sidste 10 år, det er at skalere op og hele tiden skulle levere et større show, og nu tager vi i virkeligheden bare og zoomer ind. Det minder lidt om den følelse, det var at gå på scenen for over 10 år siden. Det er jo lidt et sats at stille sig op på scenen og spille et album, der ikke er udgivet endnu.”

Samsung Music Galaxy koncerterne bliver verdenspremiere på hans kommende album og starter i Aalborg den 7. maj, hvorefter Lukas i dagene efter besøger Aarhus, København, Odense og slutter i Sønderborg den 12. maj. Alle kan deltage i konkurrencen om at vinde billetter til én de fem koncerter på musicgalaxy.dk

Detaljeret Samsung Music Galaxy tour plan:

Lørdag d. 7. maj i Aalborg, Royal Stage

Søndag d. 8. maj i Aarhus, Centralværkstedet

Tirsdag d. 10. maj i København, Den Grå Hal

Onsdag d. 11. maj i Odense, Dok5000

Torsdag d. 12. maj i Sønderborg, Sergenten

Se kampagnefilmen med Lukas her: https://www.musicgalaxy.dk/lukas-graham/

Emner

Kategorier

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån