Få vores nyheder på mail

Opdatering om Galaxy Note7

Nyhed   •   Sep 14, 2016 14:18 CEST

Tidligere på måneden stoppede Samsung salget af Galaxy Note7 som en sikkerhedsforanstaltning og præsenterede et ombytningsprogram for Note7 - http://www.samsung.com/dk/note7exchange/ - for at erstatte alle enheder. Selv om der kun har været et fåtal indberettede hændelser – og ingen i Europa – er vores kunders sikkerhed vores højeste prioritet, og vi ønsker at gøre alt vi kan for at give vores kunder den bedst mulige støtte i denne proces.

Med baggrund i dette ønsker vi at give et overblik over de tiltag, vi har taget for at minimere risikoen for vores kunder og eventuelt de besværligheder, det kan medføre:

1) Vi har sendt en direkte meddelelse til alle Note7-enheder, der er blevet aktiveret i Europa, hvor vi opfordrer vores kunder til at slukke deres enhed og returnere den til købsstedet så hurtigt som muligt.

2) Vi informerer løbende vores kunder, som har en Galaxy Note7, om de seneste opdateringer via vores hjemmeside, e-mails til kunderne og i opdateringer på relevante sociale kanaler.

3) Vi arbejder tæt sammen med vores operatører og forhandlere for at sikre, at Note7-kunder kan erstatte deres enhed med en ny, og vi regner med at leverancerne af Note7 i Norden starter i oktober.

4) Vi samarbejder med relevante tilsynsmyndigheder og -institutioner i hele Europa for at sikre, at de bliver informeret og er bekendte med vores planer.

5) Vi arbejder døgnet rundt med vores leverandører for at sikre at fremstillings- og kvalitetssikringsprocesser har den højeste kvalitet. Baseret på vores inspektioner er vi nu sikre på, at problemet med batterierne er blevet løst i de erstatningsenheder, der vil blive leveret til kunderne inden længe.

6) For at kunderne skal føle sig trygge i forhold til, om de har fået et korrekt produkt, vil alle nye Note7 enheder blive mærket med en sort firkant på emballagen, som klart identificerer enheden som en del af de nye leverancer.

Hanna Brenner, Communications Manager hos Samsung Nordic kommenterer: "Vores første prioritet er vores kunders sikkerhed, og derfor beder vi alle, som har en Note7, om at slukke deres enheder og returnere dem til købsstedet så hurtigt som muligt. Vi kommer til at erstatte produkterne gennem vores ombytningsprogram og regner med at leverancerne af Note7 i Norden vil starte i oktober. Vi er meget taknemmelige for vores kunders forståelse og tålmodighed og opfordrer alle med spørgsmål eller bekymringer til at kontakte os på 70701970 eller besøge http://www.samsung.com/dk/note7exchange/ for de seneste oplysninger”.