Gå til indhold
Ny opdatering til Galaxy Watch4-serien indeholder nye og forbedrede funktioner

Nyhed -

Ny opdatering til Galaxy Watch4-serien indeholder nye og forbedrede funktioner

Med præsentationen af Samsungs nyeste flagship-modeller, den nye Galaxy S22-serie og premium-tablets i Galaxy Tab S8-serien, bliver der også udgivet opdateret software til Samsung Galaxy Watch4. Den nye opdatering af Galaxy Watch4 indeholder opdaterede funktioner til velvære og sundhed plus en række nye tilpasningsmuligheder.

Til dig med et Samsung Galaxy Watch4 kan du forvente forbedringer såsom træningspas med avanceret intervaltræning til både cykling og løb, et nyt coachingprogram til søvn og indsigter i din egen kropssammensætning[1]. Derudover vil der være endnu flere muligheder for at tilpasse urets udseende med opgraderede urskiver og en ny serie stilfulde remme til uret.

Tilgængelighed

Denne softwareopdatering[2] er tilgængelig via Galaxy Wearable-appen til Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic i dag[3]. Det vil være muligt at købe de nye urremme fra slutningen af februar på https://www.samsung.com/ og hos udvalgte forhandlere.

Læs mere her

Mere information om den seneste softwareopdatering og de nye funktioner kan findes her i Samsung Global Newsroom

Om Galaxy Watch4
Om Galaxy Watch4 Classic
Skræddersy og design dit eget Galaxy Watch4

For de seneste nyheder om Samsung og Samsungs produkter, besøg Samsung Danmarks Newsroom


[1] Kun beregnet til generel velvære og motion. Ikke beregnet til brug til påvisning, diagnosticering eller behandling af nogen medicinsk tilstand eller sygdom. Målingerne er kun til brugerens personlige reference. Kontakt en autoriseret læge for råd. Mål ikke din kropssammensætning, hvis du har en implanteret pacemaker eller andet implanteret medicinsk udstyr. Mål ikke din kropssammensætning, hvis du er gravid. Måleresultater er muligvis ikke nøjagtige, hvis du er under 20 år.

[2] Opdatering kræver en smartphone, der kører Android 8.0 eller nyere med mere end 1,5 GB RAM og den seneste version af Samsung Health-mobil app (v.6.21)

[3] Tilgængeligheden kan variere afhængigt af marked eller operatør. Opdateringen vil i første omgang være tilgængelig på Bluetooth-versioner og vil senere blive distribueret til LTE-versioner.

Emner

Kategorier

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån