Gå til indhold

Nyhed -

Opdateret information om Galaxy Note7

For lidt over en uge siden offentliggjorde Samsung af sikkerhedsgrunde et globalt ombytningsprogram for Galaxy Note7 på grund af et problem med battericeller. Siden har vi arbejdet hårdt for at få sendt produkter af sted, så vi hurtigst muligt kan ombytte produkterne og minimere besværet for vores kunder.

Gennem den sidste uge kan vi forstå, at der har været stigende bekymring fra vores kunder, og vi vil gerne understrege vigtigheden af at få ombyttet produktet.

”Vores allerstørste prioritet er vores kunders sikkerhed. Vi beder brugerne om at slukke deres Galaxy Note7 enheder og få dem ombyttet hurtigst muligt,” siger DJ Koh, President of Mobile Communications Business fra Samsung Electronics.

”Vi ekspederer erstatningsprodukter, så de er tilgængelige i ombytningsprogrammet så hurtigt som muligt og i overensstemmelse med de gældende regler. Vi takker inderligt vores kunder for deres forståelse og tålmodighed.”

Selv om der kun har været et lavt antal af rapporterede episoder, lægger Samsung stor vægt på at stille den nødvendige support til rådighed for sine kunder. Samsung har identificeret, hvor de berørte enheder kom fra og har stoppet for salg og distribution af enheder herfra.

Galaxy Note7 kunder i Europa rådes til at slukke for deres enhed og hurtigst muligt returnere den til salgsstedet. Galaxy Note7 kunder kan kontakte Samsungs kundeservice på 70701970 eller besøge www.samsung.com/dk/note7exchange for yderligere information.   

Emner

Tags

Pressekontakt

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant 40261663
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt PR Manager TV/Home appliances +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70