Gå til indhold
Ben Gorham i eksklusivt designsamarbejde med Samsung Electronics Nordic

Nyhed -

Ben Gorham i eksklusivt designsamarbejde med Samsung Electronics Nordic

Ben Gorham, stifteren af parfumehuset Byredo, lancerer to unikke mobilcovers sammen med Samsung Electronics Nordic. De to covers fås i et begrænset oplag og kan fra i dag købes på Samsungs hjemmeside.

Mobilcoveret, som passer til Samsungs seneste premium-investering, Samsung Galaxy S22 Ultra, S22+ og S22, kommer i to modeller Purple Flames og Smokey Emotions. Begge covers har Ben Gorhams klare æstetik og afspejler samtidskunst.

- Samsung Galaxy S22 cases designed by Ben Gorham er en hyldest til den nye digitale kunstscene, hvor kunst og teknologi smelter sammen i en tidløs æstetik. Det afspejler, hvem vi er som kunstnere og innovatører, og designet er styret af de værdier og ønsker om at være os selv, som bringes til live gennem teknologi, siger Ben Gorham, stifter og kreativ direktør hos Byredo.

De to covers er lavet af økologisk dyrket hør og er fuldstændig genanvendelige. Det er det svenske firma A Good Company, der står bag produktionen af mobilcoverne.

- Innovation knyttet til bæredygtighed er helt i tråd med Samsungs ønske om at bidrage med smart teknologi. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde en unik specialudgave, designet af Ben Gorham og fremstillet af A Good Company, til Samsung Galaxy S22-serien, siger Oscar Nöjd, Head of Sales Innovation and Business Development hos Samsung Electronics Nordic.

Med lanceringen af Samsung Galaxy S22 cases designed by Ben Gorham indleder Samsung Electronics Nordic et samarbejde med A Good Company. Det betyder, at A Good Company bliver SMAPP-partner for Samsung og vil være en del af Samsung Mobile Accessory Partnership Program.

Mobilcoverne kan købes hos www.samsung.com og A Good Company fra og med den 16. marts 2022. Oplaget af Samsung Galaxy S22 cases designed by Ben Gorham er 5.000 og koster DKK 349 per mobilcover.

Samsung Galaxy S22 Ultra, S22+ og S22 er Samsungs seneste premium-lancering. Modellerne har blandt andet ekstra lang batteritid og nye funktioner til natfotografering. Læs mere om Samsungs nye S-serie her.

Emner

Kategorier

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån