Gå til indhold
Samsung vil gøre din mandag bedre i en ny brandingkampagne

Blogindlæg -

Samsung vil gøre din mandag bedre i en ny brandingkampagne

I en ny brandingkampagne vil Samsung Electronics Nordic vise, hvordan deres innovative og brede produktsortiment kan gøre folks hverdag lettere, selv de virkelig dårlige dage. Kampagnen Make Mondays Better er udviklet sammen med BBDO Nordics.

Samsung er det innovationsdrevne firma, der er til for at gøre livet lettere, sjovere og bedre gennem smart teknologi. Det kan gælde noget så simpelt som at have en ekstra låge i lågen til det vasketøj, du glemte at lægge i maskinen, til fjernsyn, du kan have udendørs.

Samsung Electronics Nordic lancerer nu kampagnen Make Life Better, der illustrerer, hvordan Samsungs løsninger og produkter samarbejder med hinanden og kan gøre hverdagen lettere. Første del af kampagnekonceptet er kampagnefilmen Make Mondays Better, hvor Samsung ønsker at forbedre den berygtede mandag ved at fremhæve situationer, hvor Samsungs produkter kan lette morgenrutinen og give en problemfri start på ugen.

- Vi vil have flere til at forstå, hvordan du ved hjælp af Samsungs produkter kan få en bedre og lettere hverdag, uanset om det er med en mobiltelefon, et TV, et smartwatch eller et køleskab. Vi viser sjældent hele vores produktportefølje og fordelene, når produkterne interagerer med hinanden. I denne kampagne vil mandag være et symbol på det kedelige i livet, der let kan blive så meget bedre med innovative produkter, forklarer Jenny Fisher-Toivo, Marketing Director CE & Corporate hos Samsung Electronics Nordic.

Se kampagnefilmen Make Mondays Better her: https://www.youtube.com/watch?v=yhUuZcbfOJY

Brandkonceptet og ideen Make Mondays Better er udviklet af BBDO Nordics. Filmen, der vises på sociale medier i hele Norden, er produceret af produktionsselskabet Diktator.

- Kun tosser elsker mandag morgen, sådan er det. Der er endda et ord på engelsk - Mondayitis - som løst kan oversættes til mandagssyge. For mandag morgen er det ultimative billede på, når en kompliceret hverdag er værst. Vi tog udgangspunkt i netop den følelse for at vise, at hverdagen kan være lettere med Samsungs smarte gadgets. Så hvis Samsung hjælper dig med at tackle det, vil de også kunne hjælpe dig med at tackle livet, siger skaberne Rasmus Tsardakas Renhuldt og Isaac Bonnier fra BBDO Nordics.

Arbejdsgruppe

Samsung
Serena Hansson – Brand Marketing Project Manager
Minna Tegsten – Brand Marketing Coordinator
Elin Wallberg – Brand and Corporate Citizenship Manager
Jenny Fisher Toivo – Marketing Director CE & Corporate

BBDO Nordics
Rasmus Tsardakas Renhuldt – Copywriter
Isaac Bonnier – Art Director
Markus Bjurman – Creative Director
Aicha Aboubacar – Project Lead
Jonas Hedegard – Business Lead
Rusen Yildiz – Design
Albin Ekman - Design
Linda Pasquini – Copywriter
Maria Ströman – Strategist

Diktator
Jesper Ohlsson – Director
Per Welén - Executive Producer
Samuel Hahn - Producer

Emner

Kategorier

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån