Gå til indhold

Blogindlæg -

Samsung og FN's udviklingsprogram indgår samarbejde med unge ildsjæle for at skabe fremskridt inden for de 17 verdensmål

En gruppe bestående af fire unge ildsjæle vil gå sammen i en fælles mission om en bedre fremtid ved hjælp af Galaxy teknologi og FN’s økosystem.

København - 26. oktober 2020 - I anledning af De Forenede Nationers 75-års jubilæum offentliggjorde Samsung Electronics Co., Ltd. i dag Generation17, et initiativ i partnerskab med FN’s udviklingsprogram (UNDP) med det formål at inspirere til handling for at opnå verdensmålene - 17 sammenkædede mål for at opnå en bedre fremtid for alle inden 2030.

Generation17 kombinerer kraften i Samsung Galaxy smartphoneteknologi med UNDP's platform for at opfordre og engagere en hel generation af unge mennesker til at nå de 17 verdensmål på mindre end ti år. Initiativet vil sprede historierne og dele de unge lederes arbejde, der allerede skaber betydelige fremskridt for at opnå verdensmålene.

"Vi er glade for at kunne forbinde disse inspirerende ildsjæle med deres jævnaldrende, give deres generation mulighed for at handle for at opnå verdensmålene og få deres budskab igennem klart og tydeligt med den nyeste Galaxy teknologi og vores fælles vision," siger Dr. TM Roh, Direktør og Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. "Med et formål så stort som verdensmålene tror vi stærkt på, at en fælles indsats vil være nødvendig for at skabe meningsfulde ændringer."

  • Máximo Mazzocco (Argentina): En 30-årig, der grundlagde Eco House, en nonprofit, der fremmer bæredygtig udvikling gennem uddannelse, frivilligt arbejdeog miljøcertificering
  • Sadya Touré (Mali): En 23-årig forfatter, der grundlagde Mali Musso, en organisation, der gør kvinder i stand til at bekæmpe stigmatiseringen af kønsbaseret vold gennem uddannelse
  • Shomy Chowdhury (Bangladesh): En 26-årig Water, Sanitation and Hygiene (WASH) aktivist, der ønsker at sikre adgang til rent vand og hygiejne for alle gennem sin globale organisation, Awareness 360, der arbejder i 23 lande
  • Tafara Makaza (Zimbabwe): En 24-årig studerende i astrofysik ved Williams College i Williamstown, MA, der har lanceret forskellige startups for at bygge transport-, energi-, landbrugs- og uddannelsesløsninger.   

Gruppen af unge ildsjæle (The 2020 Cohort of Generation17 Young Leaders)

Som teknologistærke globale borgere i en grænseløs verden har Millennials og Generation Z utrolig indflydelse på at katalysere forandringer. Med deres urokkelige og ubetingede optimisme går de forrest i kampen mod klimaforandringer og racemæssig uretfærdighed og påvirker beslutningstagere og virksomheder i en mere bæredygtig retning for vores kollektive fremtid. Generation17 er vores svar på deres opfordring til handling.

”Unge skaber fremskridt i forhold til verdensmålene gennem deres arbejde som innovatorer, iværksættere og fortalere, og vi skal engagere dem i dag for at få succes med vores globale dagsorden i morgen,” siger UNDP Administrator Achim Steiner. ”De bruger utrolig meget tid og energi på at tale for positive, systemiske ændringer, og vi skal støtte dem i deres roller som fakkelbærere af verdensmålene. Dette initiativ supplerer andre initiativer på tværs af FN-systemet og styrker grundlaget for et FN, der leverer med og for unge gennem FN’s ungdomsstrategi: Youth2030.”


UNDP og Samsung tilbyder mentorskab, netværksmuligheder og Galaxy-enheder, så hver af de unge lederes stemmer kan komme så langt ud som muligt og styrke deres organisationer og virksomheder. De vil også bruge Samsung Global Goals appen, som er forudinstalleret på de nyeste Galaxy-smartphones, for at vise brugerne, hvordan de kan gøre en forskel på tværs af de 17 verdensmål i deres dagligdag. Via uddannelsesmæssigt indhold sigter appen mod at øge bevidstheden om målene og har hidtil rejst $1 mio. i donationer[1] til UNDP.

Om UNDP

UNDP er den førende FN-organisation, der kæmper for at slutte uretfærdigheden af fattigdom, ulighed og klimaændringer. I samarbejde med vores brede netværk af eksperter og partnere i 170 lande hjælper vi nationer med at opbygge integrerede, varige løsninger til mennesker og planeten. www.undp.org

[1] The Samsung Galaxy Community Raised $1M to Support the Global Goals

Emner

Kontakt

Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation