Gå til indhold
Samsung lancerer håndvask-app til sine smartwatches

Blogindlæg -

Samsung lancerer håndvask-app til sine smartwatches

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) har anbefalet flere retningslinjer for at reducere smittespredningen herunder kontinuerlig håndvask. Ifølge sundhedspersonale og eksperter skal håndvasken vare mindst 20 sekunder for at være effektiv. Men som dagene går, glemmer mange af os at vaske vores hænder så ofte og så korrekt, som vi burde. For at hjælpe Samsung-brugere godt på vej har Samsungs udviklere nu skabt appen Hand Wash, som er en app til alle Galaxy smartwatches. Hand Wash hjælper brugeren med at opretholde god håndhygiejne ved regelmæssigt at minde om håndvask og sikre, at hver vask tager mindst 20 sekunder.

Hand Wash har forudindstillede påmindelser, som brugeren kan tilpasse efter egen tid og behov. Hver gang brugeren starter en håndvask, registrerer Hand Wash varigheden og signalerer med en vibration efter 25 sekunder, at du er færdig. De første fem sekunder er til at tænde hanen og tage sæbe, og de resterende 20 sekunder er til selve håndvasken. Hand Wash vil også påminde brugeren, hvis de glipper et af de planlagte besøg ved vasken.

Ud over praktisk tidstagning og påmindelser er appens formål at hjælpe brugere med at følge og blive opmærksomme på deres daglige håndvaskrutiner – for at udvikle en sund vane over tid. Hand Wash suppleres med en elegant urskive, som gør det nemt for brugeren at følge deres rutiner. Skiven viser også den forløbne tid siden den sidste håndvask for at gøre brugeren opmærksom på deres hygiejne i realtid.

Galaxy Watch-brugere kan nu downloade Hand Wash fra Galaxy Store.

Emner

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92