Gå til indhold

Blogindlæg -

Samsung bringer familier og julemanden sammen

Samsung er gået sammen med julemanden om muligheden for at møde ham virtuelt samt AR-filteret til Instagram Stories, der skal skabe julestemning for dem, der ikke kan rejse til et autentisk julelandskab denne jul.

København, 10. december 2020 - Særlige omstændigheder i år begrænser folks mulighed for at se hinanden, men også for at rejse og møde julemanden i Lapland. På trods af den aktuelle situation ønsker Samsung at give så mange mennesker som muligt muligheden for at komme i julestemning ved at lancere kampagnen Samsung Christmas for All.

Julemandens kontor er åbent hver dag året rundt. I løbet af disse udfordrende tider og rejsebegrænsninger er julemandens kontor kommet på nye måder at bringe julemanden sammen med børn og dem, der er unge af sind. Samsung vil hjælpe julemanden og nisserne med et julemøde, hvorfor der nu er mulighed for at møde julemanden virtuelt og forevige dig selv i det autentiske julelandskab i Rovaniemi, Lapland.

Vinderne af konkurrencen Connect with Santa får en enestående mulighed for at deltage i et virtuelt møde med den ægte julemand, fortælle om deres julegaveønsker og spørge julemanden om, hvad han går og laver. Konkurrencen afholdes på Facebook den 9. december 2020, og i alt ti deltagere fra Finland og Sverige vinder muligheden for fjernmødet. Vinderne får tilsendt en Teams-invitation med information om deltagelse i det virtuelle møde. Du kan deltage i konkurrencen på Samsungs Facebook-side. Det er også muligt at købe en billet til en fjernaftale, som kan købes til en nedsat pris via Samsung Members-appen.

- At møde børn er selvfølgelig mest tilfredsstillende ansigt til ansigt, men jeg må sige, at denne moderne teknologi er fantastisk. Det giver mig mulighed for at møde de mange børn og dem, der er unge af sind, som ikke kan komme her personligt. Det vigtigste for mig er muligheden for at møde mennesker virtuelt og chatte med mine venner, siger julemanden.

Derudover lancerer Samsung et udvalg af AR-filtre til Instagram Stories, der giver brugeren mulighed for at forevige sig selv med julemanden eller i et ægte julelandskab. Billedet kan selvfølgelig deles på Instagram Stories samt gemmes og sendes som et digitalt julekort til venner og familie. Julefiltre vil være tilgængelige fra uge 51 på alle enheder, som understøtter Instagram.

Emner

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92